Сватби

Тенденции сватби 2017

тенденции сватби

Тенденции сватби 2017 – какво и защо отпада от традициите до сега и как да имаме актуално издържана и модерна сватба.

Тези сватбени тенденции 2017 ще допаднат на всички, които не робуват на стереотипите и не правят нещата, които не искат, само защото „всички така правят“. Докато няма абсолютно нищо лошо в това се придържаме към традицията, сватбата може да бъде много по-освежаваща, ако прескочим формалностите и прегърнем малко по-забавно отношение към нея. От булчински рокли, които не са нито без презрамки, нито много тесни, до храни, които всъщност удовлетворяват, тези безгрижни тенденции за сватбата спрез 2017  се очаква да бъдат голям удар през следващата година.

Тенденции сватби 2017

тенденции сватби

Всичко друго, но без шаферски рокли с цвят на руж.

Дали просто така ни се струва или всички рокли за шаферки през последните две години са решени в нюанси на меко розово? Запазете свенливостта за булката и изберете рокли в няколко приглушени тонове. Можете дори да предприемете една крачка напред чрез включване на фотогеничен микс от текстури и модели. Съвет: Това работи най-добре с по-големи групи от пет или повече момичета, така че нищо не е прекалено.

тенденции сватби

Гарлянд от цветя по средата на масата.

През 2017 г. ще видим по-малко формални централни фигури и много повече рустик-вдъхновени трапезни гирлянди. От листа на магнолия и папрати до билки и евкалипт, минималистичното настроение ще  украсява масите за гости, беседките и дори сенниците високо над главите на присъстващите.

тенденции сватби

Брачни халки с характер.

Брачните халки са в средата на ренесанса: Простата и класическа сватбена халка (знаете, традиционния пръстен, без камъни) е заменена с фокус върху неочакваното: изненадващи скъпоценни камъни като жълти сапфири или черни диаманти, нови форми за самата лента и дори диамантено покритие върху ултра-тънък обръч (като този по-горе). Бяло злато? Тава е толкова 2010-та! Жълтото злато се завръща обратно сред сватбените тенденции за 2017.

тенденции сватби

Медни детайли.

Този нюанс на метал има способността да се съчетава чудесно с обстановката както на бляскави, елегантни сватби, така и на рустик и винтидж инспирирана сватба. Очаквайте да го видите навсякъде през следващата година под формата на изделия за сервиране, свещници, чаши и дори върху бутониерите, увити с медна тел.

тенденции сватби

Украсени сватбени рокли.

Когато става въпрос за роклята, топ тенденцията за 2017 ще ви накара да се чувствате като приказна принцеса. Първо, всичко е въпрос на деколте: става въпрос за всички варианти – от дълбоко V-образно, през пелерина като наметало върху роклята и дори дълги ръкави (толкова дълго време модерните булченски рокли бяха без презрамки). И докато може да има по-малко цветя по масите през 2017, ще видите множества от флорални апликации и бродерии върху булката.

тенденции сватби

Внимателно организиран регистър.

Много двойки тези дни се насочват към пълноправния регистър и избират по-извън-от-кутията артикули, които знаят, че всъщност ще използват – като пътуване с шнорхел за медения месец, вместо още една стойка за торти. Регистри като Зола ви позволяват да създадете група със средства за тези експериментални подаръци, но също така ви позволяват да курирате списък на основните елементи, за да успокоите по-традиционните сред поканените на сватбата.

тенденции сватби

Задоволителна храна.

Уютните вечери в семеен стил, които всъщност ви оставят с усещане за ситост –  вкусни бургери, печено пиле и местни зеленчуци – ще бъдат звездата на сватбата през 2017, особено през по-хладните месеци на годината.

източник:purewow.com