летни сватбени прически

Подготвили сме ви идеи с летни сватбени прически, които ще зарадват всички дами, които скоро ще сключат брак. Топлото време предразполага към украса от нежни цветя и повдигане на прическите на дамите в бяло. Според дължината на косата, всяка жена може да открие подходящата прическа, с която ще се чувства красива и уверена в сватбения си ден.

Летни сватбени прически за вашата приказна сватба

лятна сватбена прическа с прибрана коса и аксесоар

Както добре ви е известно, сватбената прическа трябва да бъде съобразена с модела на булчинската рокля и цялостната концепция на тържеството. През топлите дни се предпочитат леки и ефирни материи, които създават усещане за свежест, подухнати от летния бриз. Ако дизайнът на роклята е изчистен, може да си позволите да изберете от по-пищните летни сватбени прически със сложни плетки или по-обемни бляскави бижута за коса. Венците от свежи цветя или само няколко броя от тях също са чудесен избор.

Романтични и стилни прически за булките

лятни сватбени прически с диадема

Разнообразието от аксесоари за коса, които изглеждат чудесно и правят сватбената прическа по-ефектна, е голямо. Независимо дали изберете свободно пусната обемна прическа с къдрици, или решите да приберете косата си в стилен нисък или висок кок, поставянето на отразяващ светлината детайл от камъни и перли, ще придаде изисканост на цялостната визия.

лятна сватбена прическа с прибрана коса и аксесоар цветя

лятни сватбени прически с прибрана коса и аксесоар

лятни сватбени прически с прибрана коса и аксесоар

лятни сватбени прически с прибрана коса и аксесоар

лятни сватбени прически с пусната коса и аксесоар цветя

лятна сватбена прическа с прибрана коса и цветя

лятна сватбена прическа с пусната коса и диадема
летни-сватбени-прически-с-аксесоар
летни-сватбени-прически-с-аксесоар

летни-сватбени-прически-идеи

летни-сватбени-прически-с-диадема

летни-сватбени-прически-с-прибрана-коса