Морска сватба на плажа

morska svatba na plaja

Морска сватба на плажа е толкова добра идея за тържество, ако обичате лятото и нестандартните начини за празнуване. Такава церемония може да бъде наистина интересна, интимна и уникална. Докато организирате всичко, свързано със сватбата, използвайте цялото си въображение и дайте воля на представите и мечтите ви за този специален ден да се осъществят. Съществуват множество креативни и вдъхновяващи идеи, които могат да ви бъдат полезни и ще допринесат за едно незабравимо и изцяло ваше събитие.

Морска сватба на плажа

morska svatba na plaja

Не забравяйте, че на плажа може да направите наистина креативни сватбени фотоси, които няма как да снимате на никое друго място. Така че ако обичате топлия летен бриз, мириса на море и топлината на пясъка под краката и искате да направите морска сватба на плажа, може да се възползвате от тези интересни идеи, които на драго сърце ви предоставяме. Направете приказно тържество с вкус на сол и свобода. Възползвайте се от възможностите, които предлага най-обичаният сезон и изречете най-красивите думи под откритото небе.

Акценти и детайли

morska svatba na plaja

Използвайте всяка идея, която ви хрумне и украсете всичко около олтара празнично и тематично. Свежите цветя и цялата цветова палитра, която сте избрали за тържеството, трябва да присъстват около площадката с местата за гостите от самото начало, в което приближат пясъка. Използвайте естествени материали, защото те ще бъдат най-подходящи.

morska svatba na plaja

Ето как може да създадете изискана шатра на пясъка. Красиво, стилно и романтично кътче на морския бряг, където може да се вречеш в любов на любимия човек.

morska svatba na plaja

Дървени столове върху самият пясък. Панделки и уханни цветя създават семпла, но ефектна сватбена украса.

Чудесен избор на цветове за сватба на плажа

morska svatba na plaja

 Тържество след церемонията на плажа

svatba ukrasa ideq plaj

Тематична украса върху масите

morska ukrasa svatba ideq

Сватбена торта с миди, корали и морски пясък

morska svatba na plaja

Морски звезди указват местата на гостите

ukrasa svatba masa ideq

Морска украса върху масите

ukrasa svatba morska ideq

Свещници от миди

ukrasa masa svatba ideq

Тематична поставка от пясък за сватбените халки

plaj svatba ideq halki

svatba plaj ideq roklq

svatba plaj ideq prasteni cvetq

ideq svatba plaj

plaj mebeli ukrasa svatba

fotografiq plaj svatba

svatba tabela plaj ideq

svatba plaj ideq