Сватби

Идея за сватба с винтидж вдъхновение

ideq za svatba

ideq za svatba

Идея за сватба с винтидж вдъхновение за всяка булка, която обича този стил и планира своя предстоящ голям ден, в който ще стане законната Госпожа на своя любим. Започнете да разказвате вашата любовна история от самото начало. Къде и как се запознахте или кога осъзнахте, че сте родени един за друг? Какво ви заплени в другия? Нека в сватбеното тържество да присъстват елементи от тези важни и значими моменти, довели до този специален сватбен ден, в който да се вречете един на друг.

Идея за сватба с винтидж вдъхновение

ideq za svatba

Отделете внимание на малките очарователни елементи, с които да отпразнувате миналото, довело до сватбената церемония. Започнете деня на любимото си място, което пази спомени от хиляди ваши целувки. Почетете човекът, който ви е запознал или обстоятелствата, които са ви срещнали. Изкажете своята благодарност на родителите на вашата половинка за това, че са създали и възпитали човекът, когото взимате за свой спътник в живота и с когото от сега нататък ще споделяте добро и лошо. Почетете традициите и се опитайте да спазите повечето от тях.

Обстановка, вълнение и много целувки

ideq za svatba

Ако имате идея за сватба с винтидж вдъхновение, това означава, че цялата концепция на тържеството трябва да бъде подчинена на тази идея. Като начало цялостната визия на булката – моделът на роклята, формата на прическата, бижутата, булчинския букетшаферските рокли, а от там и цветовете, декорацията и украсата в залата, върху масите и т.н. Ако обстановката позволява, направете сватбената церемония на някое място, което има историческа стойност. Използвайте елементи от ковано желязо – като например свещници, поставката за сватбената торта, подносите и всичко, което се сетите. Чаените рози в нежен пастелен розов и бял цвят са задължителни. Музиката на партито след тържеството също може да бъде ретро, ако смятате, че това ще допадне на гостите ви. Направете гостите си съпричастни на вашето щастие и вълнение. И най-важното – насладете се на този специален за двама ви ден! Забавлявайте се, целувайте се и направете безброй снимки, на които да запечатате всички прекрасни моменти за спомен.

ideq za svatba

ideq za svatba

ideq za svatba

ideq za svatba

ideq za svatba

ideq za svatba

ideq za svatba

ideq za svatba