идея за сватба на брега на езеро

Идея за сватба на брега на езеро, в която всеки детайл изглежда впечатляващ – от дългата маса с шатра за приема до трептящите розови листенца, посипани върху пътеката, водеща до олтара. Към тази романтична обстановка прибавете цялата жизнерадост от кънтри усета и много любов и ще се получи едно приказно сватбено тържество.

Интересна идея за сватба на брега на езеро

сватбена декорация идеи

Спиращите дъха флорални декорации на тази сватба а брега на езеро са навсякъде и допринасят за празничното романтично настроение. Малките сладки шаферки, които нежно ръсят свежи розови листа по пътеката са толкова очарователни.

идея за сватбена фотография

Сватбеното тържество сред природата дава усещане за свобода и благословия от небето, което става свидетел на цялата любовна хармония, която се случва. Щастливите младоженци се чувстват добре от близостта си, независимо дали се вричат един на друг сред зеления горски пейзаж, или в традиционна ритуална зала. Техният специален ден се случва под музиката на птичите песни, под топлината на слънчевите лъчи и пред погледите на дърветата и гостите им.

сватбена фотография булка шаферки

Роклите на шаферките са в нежен лавандулов цвят, сякаш взет като багра от лековитите треви. Изобилието от свежи цветя  навсякъде създава усещане за нежност и романтика. Розата е основен избор и като кралица на цветята тя е напълно достатъчна и без компания. Булчинският букет е решен в разноцветни нейни представители.

идея за сватбена декорация

Таблото с хартиени картички, които указват имената на гостите и местата върху масата е много интригуващо и се вписва в концепцията на сватбеното тържество.

сватбена украса идеи

Дървената маса с шатра, обвита в зелени растения създава усещане за уют. Ароматната декорация от свежи цветя украсява масите и заедно с фруктиерите с плодове създава омагьосващ сетивата тандем.

сватбени торти идеи

Невероятната четириетажна сватбена торта в синьо и бяло сама по себе си приковава вниманието. Но ако се вгледате по-добре, ще останете впечатлени и от сладкото творение на сладкарите, изглеждащо като “гола” торта, като и от възхитителната триетажна бяла торта. Като че ли тази сватба предлага толкова много сладост и приятни емоции, без все още да се стигнали до сладкия бар с още лакомства.

идеи за сватба

сватбена декорация идеи

декорация на сватбена маса

декорация на сватбена маса с цветя

идея за декорация на сватбена маса

сватбена декорация идеи

булчински букет идеи

сватбени снимки идеи младоженци