Сватби

Шаферски рокли за сватба през зимата

шаферски рокли за сватба през зимата

Идеи на модели и цветове за зимни шаферски рокли.

Сигурни сме, че дамите, които са планирали сватба през зимата, вече отдавна са избрали своята бяла дълга рокля, но дали са успяли да изберат подходящте зимни рокли за шаферките си? Ако все още обмислянето на топли и красиви рокли за шаферки не е приключило, предлагаме на ваше разположение някои идеи като варианти на зимна рокля, която да бъде достатъчно официална за повода, но също така но и ще предпази тялото от зимния студ по един елегантен начин – нещо, което е от изключително значение през този сезон. Независимо дали на сватбата ще има сняг или не – време е да изберете най-добрите опции за вашите момичета.

Шаферски рокли за сватба през зимата

шаферски рокли

Дългите макси рокли с дълги ръкави са опция, която, освен, че ще топли телата на шаферките, съвпада с актуалните тенденции. Ако момичетата предпочитат да бъдат облечени с къса рокля за шаферка, трябва да помислите за връхна пелерина поне за външните снимки на открито.

шаферски рокли

Ако планирате дата за сватбата да бъде около Коледа или Нова година, смело може да изберете рокля с дълъг ръкав и цвят в златисто или сребристо, които ще изглеждат в унисон със зимните весели празници. Ако това решение им се струва твърде дръзко и не са сигурни, че ще изглеждат добре, винаги може да заложите на неутралните тонове, с които няма как да сгрешите.

шаферски рокли

Пухкавата наметка за раменете в неутрален нюанс – кафяво, светло сиво или бяло от еко кожа като дълъг шал ще стои добре върху шаферски рокли в почти всеки цвят, а освен това ще топли момичетата ще ги направи да изглеждат още по-шик.

Тенденцията за сватбени рокли от две части може да се използва и за роклите за шаферките. Освен, че е чудесен начин тялото да се предпази от студа, това е удобна възможност да се спестят пари, защото шик макси поли или поли от тюл, комбинирани със съответстващ пуловер, ще накарат момичетата да се чувстват комфортно и да изглеждат добре.

шаферски рокли

Ако предпочитате рокли за шаферките в друг цвят, опитайте с нюанси на руж, изумруд, червено, фуксия, черно, тъмносиво, шампанско или други неутрални цветове, за да съчетаете макси роклите с удобнивълнени жилетки или наметала от изкуствена кожа в контрастен цвят.

шаферски рокли

Моделите мини и миди рокли също са готини, защото това е начин да се покажат краката. Миди рокли, особено с дължина малко под коляното, са класики, те са невероятни за винтидж сватби, а моделите над и до коляното обикновено са подходящи за всеки тип фигура. Изберете различни нюанси, които отговарят на вашата сватбена цветова тема. Добавете пухкави шалове и обърнете внимание на обувките, които може да са ботуши.

шаферски рокли

Шалове, кожени палта и жилетки също са добре дошли за сличая, така че изберете такива, каквито отговарят на вашия сватбен стил и тематиката на сватбата. И ако дамите все още имат чувството ,че име е твърде студено, сложете на всички кожени палта, с които ще изглеждат луксозно.

 Зимни рокли за шаферки

шаферски рокли

шаферски рокли

шаферски рокли

шаферски рокли
шаферски рокли

шаферски рокли

шаферски рокли

шаферски рокли

шаферски рокли

шаферски рокли

шаферски рокли

шаферски рокли

 

източник:weddingomania.com