Сватби

Тенденции при шаферските рокли

shaferski rokli moderni sini

Едно от най-трудните неща за една булка е да определи цвета и модела за роклите на шаферките й. Достатъчно сложно е да си избереш рокля сама, камо ли за още 3-6 жени, които най-вероятно имат различна фигура и тон на кожата. Освен, ако вместо да изберете приятелките си, не сте си направили кастинг и сте си избрали модели с еднакви пропорции, задачата на избор на шаферска рокля, в повечето случаи, спада към рисковите. Този път ще се опитаме да ви дадем насока, кои са най-модерните рокли за случая и дали въобще има тенденции при шаферските рокли?

5 тенденции при шаферските рокли

shaferski rokli tamni

1. Дантела!

Прекрасна, нежна и скъпо изглеждаща! Разбира се, че слагаме дантелата на първо място. Тя е много женствена и идва в различни форми и е най-добрият избор за всеки тип сватби.

shaferski rokli mint

2. Флорали

Цветните принтове по роклята са един добър начин да вкарате романтична нотка към роклите на шаферките. Заложете на фините цветчета в пастелни цветове. Ако ви се струва, че многото малки детайли ще изглежда натруфено в сватбената зала, то изберете хубав флорален принт за тоалета на кумата, а шаферките нека бъдат в рокля в солиден цвят.

shaferski rokli metalik

3. Миксирай

Нека да се замислим. Всичките ви шаферки ли имат еднакъв вкус? Еднакъв характер? Еднакъв темперамент? Еднакви интереси? Защо тогава се опитвате да ги облечете в един и същ цвят, модел и дължина? Ако искате и момичетата да са щастливи, което автоматично ще направи и вас щастлива, изберете в какъв стил искате да бъдат роклите и цвят и оставете другото на шаферките.

cherno siva roklq shaferska

4. Тъмни тонове

Тъмните цветове са табу за повечето сватби. Въпреки това сивото, черното и тъмното синьо продължават да си остават класическите цветове, с които никога няма да сбъркате. Това са едни от тенденции при шаферските рокли. А си представете сватба решена в черно-бялата гама – изискано и изтънчено.

rozova shaferska roklq

5.  Илюзорни деколтета

Други тенденции при шаферските рокли са илюзорните деколтета. Идеални за консервативните сватби са затворените деколтета. Те изглеждат много елегантно и официално. За да не изглежда твърде старомодно, прозрачното деколте придава по-тренди вид на роклята.

Още снимки за тенденции при шаферските рокли

siva dantelena roklq shaferka

moderni rokli za shaferki sinio

tendencii pri shaferskite rokli

shaferski rokli floral

pasteleni cvetove shaferski rokli

cherno beli shaferski rokli

shaferki moda rokli bejovi

shaferski rokli dantela