Сватби

Най-добрите сватбени прически за всяка дължина на косата

сватбени прически

Най-добрите сватбени прически за всяка дължина на косата.

Всяка жена естествено желае всичко около нейната сватба да бъде перфектно до последния детайл. Това е нормално, защото през всички тези години, в които е чакала да стане булка, очакванията не могат да бъдат други освен високи, нали? Всеки елемент, свързан със събитието, изисква трудно взимане на решение, защото то ще оформи магията на повода, по който са се събрали двамата младоженци и техните свидетели. От избирането на идеалната бяла рокля, през изпращането на покани за сватбата и обмислянето на желаната украса за сватба и тортата до изпробването на красиви, но удобни обувки, подходящ маникюр, грим и прическа за сватбата – всичко това изисква време, енергия и решения.

Нека помогнем за намаляването на стреса и да предоставим нагледно вариантите за най-добрите девет прически за сватба, които са подходящи за булките с прически каре, прически за средно дълга коса или прически за дълга коса. Всяка бъдеща булка може да намери нещо за себе си тук – от прически кок, през прически с плитки и къдрици, тези прически за сватби ще ви вдъхновят за този така специален ден.

Най-добрите сватбени прически за всяка дължина на косата

сватбени прически

Ако сте надарени с красива дълга коса, то непременно трябва да я покажете на сватбата си. Макар на пръв поглед свободно пуснатата коса да изглежда като по-ежедневна прическа за повод като този, с помощта на малко усилия, тя може да се превърне в полирана прическа за сватба, която изглежда не по-малко стилно от повдигнатите официални прически за сватби. Тези прически за дълга коса с хлабави плитки или дебели къдрици добавят нежно женствено излъчване по начин, по който го правят прическите с повдигната коса. Ако все пак искате да приберете косата си назад, опитайте стил с полу-прибрана дамска прическа. Дългата коса често е по-тежка и по-гъста от късата, поради което често се оказва прекалено много за един кок. Ето защо една опашка или полу-прически кокове могат да облекчат тежестта й, докато все още премахва падащата пред лицето коса.

Сватбеният ден е чудесен повод за носене на красиви, женствени и модерни прически, а това прави къдриците напълно идеални. Едва ли има по-красива от лъскава прическа с къдрици, които потрепват при всяко движение на главата. Големите подскачащи къдрици са перфектни за дамите с гъста коса и изглеждат божествено на булка с прическа за дълга коса. Един аксесоар за коса от едната страна над ухото ще предпази кичурите от падане и ще изглежда ефектно.

сватбени прически

Дългите хлабави плитки не са само за моделите и известните дами. Този разкошен и модерен стил може да бъде подходящ и за булчински прически. Неполираните прически с плитка са разчупени и изглеждат така, сякаш всеки момент ще се разпаднат, но са изцяло елегантни сами по себе си. Идеални за жени с по-тънка, дълга коса, тази прически добавят допълнително текстура и създават обем от тупирането.

сватбени прически

Прическите с полу-прибрана и полу-пусната коса са чудесната опция за булките, които не могат да решат дали искат сватбени прически със свободно падащи кичури или с прибрани и повдигнати. Тази прическа за дълга коса им дава възможност да съчетаят и двата стила в едно. Тя включва дължината, която излъчва женственост, като запазва косата от падане върху лицето по начин, който добавя полирана елегантност във визията.

сватбени прически

Най-разпространените прически за средно дълга коса са най-удобни, когато става дума за изпробване на различни сватбени прически. От една страна, те имат достатъчно дължина, за да изглеждат прекрасно, когато са пуснати, а от друга – не са тежки за стилизиране и повдигане. Може да изберете най-подходящата прическа за сватба в зависимост от личните си предпочитания или стила и темата на сватбата. Ниският кок е идеален за класическата булка, докато спокойният и начупен полу-прибран стил е по-подходящ за модерната булка. Кокът с плитка пък подхожда на не традиционните булки.

Ниският кок е за жени с прически за средна коса, които фантазират за себе си като за класически красива булка. Тази сватбена прическа изглежда елегантно и полирано и е подходяща както за права, така и за къдрава коса. Освен това предоставя възможност сватбената рокля или бижутата да получат повече заслужено внимание.

сватбени прически

Дамите, които имат прическа за средно дълга коса и искат да я носят по-свободно, могат да обмислят този спокоен стил с полу-прибрана коса. Тази дължина на косата може да изглежда добре и пусната, но няма същото въздействие, каквото имат прическите за дълга и къса коса. Може да добавите интерес към визията, като добавите хлабави вълни или я носите стилизирана на полу-прибрана с плитки или кок.

сватбени прически

Ако търсите много специална сватбена прическа, защо не опитате този сплетен кок? Този уникален вариант на класическия стил превръща традиционното в не-традиционно. Независимо дали ще изберете плитка, която да описва главата като корона, плитка, която преминава отстрани и завършва в кок или такава, която обикаля около висок кок, всички прически за сватба в този стил биха събрали много комплименти.

сватбени прически

Вярно е, че повечето прически за къса коса ограничават възможностите относно стилизирането на косата, но все пак дължината на прически каре е достатъчна, за да предостави няколко начини за трансформирането й в красив стайлинг. Трикът е да се добави полирана елегантност, която е далеч от типичния за ежедневието външен вид. Късите прически боб са много популярни и много жени предпочитат да ги носят като по-дълъг лоб с хлабави вълни. Ако сте с прическа каре, опитайте да смесите нещата за специалния си сватбен ден, като добавите плитка от едната страна или като я оформите като прическа с прибрана коса, за която ще ви трябват повече фиби.

Макар трудно да я оформите като опашка, няма проблем всяка прическа боб да се стилизира в прибрана и повдигната коса. Скритите фиби и декоративните аксесоари за коса, както и използването на правилните продукти, могат да помогнат за създаването на мечтаната сватбена прическа. Идеалната за пораснали прически карета опция с шик прибрана коса може да бъде най-добрият избор, за да се почувствате като перфектната булка.

сватбени прически

Кой казва, че всички сватбени прически трябва да са сложни? Понякога по-семплото може да бъде по-добре. Добавете малко нотка от холивудския блясък с копринено меки къдрици в своите къси прически и ги закрепете от едната страна с фиба или ефектен аксесоар за коса. Тази прическа е свързана с много блясък и лъскавина, така че се погрижете кичурите да са такива, а фибата да е напълно шик.

сватбени прически

Ако планирате сватба на открито, имайте в предвид вятъра, който предпочита семплите сватбени прически, които държат косата настрани от лицето ви. Завитата плитка за прически каре е идеалното решение за външните сватби. Тя добавя нотки на разкошен бохемски стил, който пасва чудесно на естествената природа наоколо. Подходяща за по-фината коса, завитата плитка си партнира чудесно с леко тупирани вълни, а също така е красива и лесна за постигане.

 

източник:thetrendspotter.net