Сватби

Сватбени рокли 2016 Zuhair Murad

сватбени рокли 2016 Zuhair Murad

сватбени рокли 2016 Zuhair Murad

За нас е истинско удоволствие да ви представим колекцията “P” с пролетни сватбени рокли 2016 Zuhair Murad, която е събрала всичко – от романтиката на приказките до страстно очертаващ фигурата дизайн. Повечето булки отделят много време и енергия в намирането на перфектната сватбена рокля, за която са мечтали винаги. Световно известните дизайнери им помагат с готовност да сбъднат мечтите си, като създават зашеметяващи и неустоими модели, които веднага грабват вниманието. Един от тези дизайнери, чиито колекции винаги жънат огромен успех и е сред любимците на много знаменитости е именно Zuhair Murad. Много дами избират именно изработените от него бели рокли, с които да пристъпят към олтара в сватбения си ден. Предоставяме ви възможността, да погледнете от близо най-новата булчинска колекция на дизайнера.

Сватбени рокли 2016 Zuhair Murad

сватбени рокли 2016

Zuhair Murad е един от най-добрите дизайнери до сега в модния свят. Тафта, органза, тюл, креп, кадифе, жакард и бродирана дантела – това са нещата, за които се сещаме, когато мислим за сватбени рокли. Моделите от новата колекция на прочутия ливански дизайнер обхващат диапазон от презрамки до бюстиета, от по-показващи тялото прозрачни творения до стиловете принцеса с натрупването на обемна тюл, които създават обемни поли. Има пристегната талия и панделки на гърба, които са ултра женствени и са всичко, което една булка може да иска. Приказките оживяват по най-красивият начин в дизайна на моделите с дълги паднали ръкави с разрошена дантела, покриващи плътно ръката, но прозрачно разкриващи кожата под тях. И като стана въпрос за това, някои от моделите в колекцията с изискана дантела, наистина разкриват всичко, което се намира под роклята, но покриващи тялото от главата до петите.

Богиня в бяло, обгърната в лукс и съблазън

сватбени рокли 2016

Дълбоки деколтета, силуети на русалка, голи гърбове и дълги воали, които се съчетават перфектно с модела и материята на роклите – всичко е изпипано до най-малкия детайл и създава вид, който е безпрецедентен в красотата. Има дори рокля, която е близо до цвят шампанско, наред с останалите в бяло.

сватбени рокли 2016

Тези сватбени рокли са направени за модерните булки, които искат да изглеждат изискано и драматично, с определен Уау-фактор. А младоженецът, който ви види облечена по този начин, безпаметно ще се влюби отново във вас и ще се почувства най-големият късметлия на света. Няма да разказваме повече, нека снимките от галерията по-долу да направят това.

Сватбени рокли 2016 Zuhair Murad

сватбени рокли 2016

сватбени рокли 2016 дантела

сватбени-рокли-2016-дълъг-ръкав-дантела

сватбени-рокли-2016-дантела-дълъг-ръкав

 сватбени-рокли-2016-дантела-дълъг-ръкав

сватбени-рокли-2016-дантела-воал

сватбени-рокли-2016-дантела-бюстие

сватбени-рокли-2016-воал-корсет

сватбени-рокли-2016-воал-презрамки

сватбени-рокли-2016-дантела

сватбени-рокли-2016-воал

сватбени-рокли-2016-бюстие

сватбени-рокли-2016-Zuhair-Murad