Сватби

Сватбени рокли пролет 2015 от Алвина Валента

roklia svatbena sarcevidno dekolte alvina valenta

Моделите сватбени рокли, които създава дизайнерката Алвина Валента са в стил атрактивни, привлекателни и романтични. Тази пролет сред сватбените рокли се оформя тенденция към деликатно заголени рамена. Именно такава е колекцията на Алвина Валента. Стилни, романтични и неподвластни на времето ще останат роклите с деколте, започващо от рамото надолу. Тя създава сватбени рокли, които подчертават индивидуалността на всяка жена.

Как да изберем подходяща сватбена рокля?

svatbena roklq polu gol grab alvina valenta

Ако имате фигура, която в ханша е по-широка, е подходящо да изберете сватбена рокля с А – линия. Този тип рокли, подчертават женствената извивка на кръста и се разширяват надолу към бедрата. Подходящи материи са сатен и тафта, които няма да залепнат за тялото ви. Деколтето може да е V образно или сърцевидно, за да изпъкне елегантността в горната част на тялото ви. Не забравяйте, че когато избирате сватбена рокля трябва да има някакъв акцент от кръста нагоре, защото хората повече ви забелязват в тази част на тялото.

Други съвети при избора на сватбена рокля

svatbena roklia dantela i kashmir alvina valenta

Не разглеждайте само роклите, които в момента е актуални. Водете се от това коя сватбена рокля ви стои добре и коя – не. Не пробвайте прекалено много модели. Знаем, че в такъв момент може да сте изнервени до известна степен, но не е нужно да изпробвате по 20 рокли във всеки магазин. Това може да затрудни избора ви, вместо да го улесни. Като с миризмите на парфюмите е – след 5-ия всички са почти еднакви. В дните за проби из магазините си облечете добре прилягащо бельо и по-специално сутиен. Това ще ви спести доста главоболия. Малка тънкост е, че обличайки красив и удобен сутиен, не само добре оформящ, може да внесе голяма доза самочувствие. Но най-важното от всичко до сега е да запазите спокойствие и да отделите достатъчно време за избора на сватбена рокля и всичко ще е наред. Ето я и колекцията на Алвина Валента, която сме решили да ви покажем, за да ви вдъхновим.

svatbena roklia alvina valenta kashmir rakavi

Сватбена рокля за сватба с мрежа и дантела на гърба – пролет 2015

svatbena roklia mreja dantela grab prolet 2015

 Булчинска рокля със сърцевидно деколте и тънки презрамки

roklia svatba dekolte sarce alvina valenta

 Сватбена рокля с тънки презрамки, изработена от шифон

roklia svatba shifon tanki prezramki prolet 2015

 Сватбена рокля в А -линия, вдъхновена от изяществото, което носи шифона като материя

svatbena roklia prezramki spageti dantela shifon

 Булчинска рокля с тънки презрамки и камъни на кръста – Алвина Валента

svatbena roklia dantela tanki prezramki prolet 2015