Сватби

Приказни сватбени рокли

graciozni svatbeni rokli

Приказни сватбени рокли – тези, за които всяка жена си мечтае. Нежни и феерични, които да напомнят за магически страни и вселени. Вярно, че принцесите са носили огромни и бухнали рокли, но нека си признаем, те повече ни напомнят на трапезата на Мария Антоанета, отколкото на изящния тоалет, който искаме да имаме във вълшебния ден. Тези бродирани и изчистени силуети са идеалното вдъхновение за деня на сватбата. Подчертават талията и оптически издължават. Цветовете в бледо розово, шампанско и бежово са подходящ заместник на класическото бяло. Драматични и грациозни това са рокли, които се доближават най-много към перфектността.

Приказни сватбени рокли от дантела

bulchenski rokli dantela pera manista

Драпериите не са по вкуса на всички. Този модел с добавени пера в края на роклята, ще придаде на походката ви въздушност. Най-вероятно в подобна рокля се е разхождала и Одет извън балетната сцена на“Лебедово Езеро“.

prikazni bulchinksi rokli

Ако Кейт Мос не се беше омъжила в онази неземна рокля създадена от Джон Галиано, то сме сигурни, че тази горе би и било абсолютно по вкуса. Нежна и фина рокля – точно като от филм на 30-те.

moderni krasivi bulchenski rokli svatba

Класическа кройка в цвят шампанско с дантела на рози за горен слой. Пристегнат корсет и широко падаща пола надолу.

moderni prikazni svatbeni rokli

Плътна и пристегната горна част с масивни драперии от тюл надолу. Придават ефирност и грациозност към сватбената рокля.

prelestni bulchinski rokli

Стилен корсет с обемна долна част от пищна дантела и тюл. Обемистата пола на сватбената пола е естетически издържана по всякакви критерии и вкусове.

prikazni bulchinski rokli svatba

Тежък и плътен сатен с бродерии от мъниста и дантелена опашка. Перфектно подчертаваща талията рокля със син акцент, обхващаща талията.

Приказни сватбени рокли с акцентиран гръб

prikazni svatbeni rokli s akcentiran grab

Булчинска рокля в бяло, цялата от дантела с деликатно изрязан гръб. Сребърните бижута са елегантно допълнение към изящната изработка на семплата рокля.

rokli za svatba s izrqzan grab i opashka

Бяла сватбена рокля в деликатна дантелена шарка с отворен гръб. Детайлът на гърба прихваща изрязаната част и създава атрактивна линия.

svatbeni rokli moderni srebristo

 Сребърна рокля с интересен и закачлив гръб за нестандартна булчинска визия.