татуси черепи

Цветните татуси с черепи са популярен избор за много мъже и жени. Този дизайн на татуировки представляват разнообразие от различни значения. Въпреки, че за много хора тя се различава, татуировката на череп е един от най-търсените модели за рисуване на тялото в света и те са един от най-неразбраните проекти за татуировка. Значението му може да символизира двете положителни и отрицателни качества. Дизайните им идват в разнообразие от цветове и форми. За някои черепните татуировки могат да бъдат много реалистични, докато други избират да изглеждат като карикатура. За трети, татуировките с череп могат да представляват злото, а при други представляват положителни неща. Черепите са най-често свързани със змии, пламъци, кръстосани кости, кинжали, скорпиони и паяци. Общото становище на черепните татуировки варира. В тази статия ще научите различните символични значения на татусите с черепи и също така ще откриете различни цветни дизайни.

Татуси с черепи – символика

татуси черепи

Е, какво е значението на татуировката с череп? Най-популярният и известен смисъл на този татус и на черепите като цяло е смъртта. За някой, който мисли да си направи череп за татуировка, може да представлява смъртта на някой близък. Мемориалните черепи за татуировки в този случай биха били символ на възпоменание, декоративна, символична татуировка. Ако търсите татус, с който да си спомняте за някой, то черепа ви дава тази възможност. Например, може да искате го украсите с рози и панделка с името на починалия върху него. В този случай, розите могат да бъдат или черни или червени.

Татуировки с черепи

татуси черепи

Въпреки, че хората използват черепа, за да си спомнят за някого, той може да се използва и за да представи, че притежателят му е победил смъртта. Татуираният с череп в този случай може да е преодолял смъртоносна болест или някаква друга форма на заболяване. В друг сценарий, той може да е получил череп за татуировка, защото е победил смъртоносен инцидент с превозно средство.

татуси черепи

татуси черепи

татуси черепи

татуси черепи

татуси черепи

татуси черепи

татуси черепи

татуси черепи

татуси черепи