Татуировки

Малки татуировки

малки татуировки

Симпатичните малки татуировки са най-вече предпочитан от тези момичета, които ще се престрашат с първото си мастило. Те не са твърде очебийни, така че вашите родители или шефът ви дори няма да ги забележат. Можете да поставите малки татуси на пръстите на ръцете, дланите, китките или зад ушите, колкото искате. Големите татуировки за жени могат да изглеждат странно, но малките са много сладки и са перфектни за дамите. Обърнете внимание на тези идеи за малки татуировки, които ще бъдат актуални и през 2016!

Малки татуировки на китката

малки татуировки

След като разгледате нашите снимки, ще разберете защо има толкова много хора, които избират да си татуират снежинка или лапа на куче. Символите на китката може да напомнят на хората да не спират да се развиват, когато са се сблъсквали с малко трудности. Татуировки с надписи също са популярни с техните буквални и преносни значения.

Като общо правило, дърветата сe приемат като дълготрайни и устойчиви. Те оцеляват дълго време (от 50 до 5000 години) на атмосферни бури и елементи, което ги прави символ на сила и приспособимост към много общества. Те предлагат безопасност на съществата, които живеят и обитават техните клонове, на туристите, които почиват в сянката им и на всеки, който иска да изгради дома си с дървени материали. Дърветата предоставят ябълки, круши и костилкови плодове и осигуряват лекарства за много култури. Тези хранителни и лекарствени дървета са натрупали допълнителни слоеве от значение и смисъл. Ето защо се срещат често  и като малки татуировки.

Малки татуси

малки татуировки

Слонът е не само едно от най-големите животни в света, но и едно от най-силните. Слонът може да тежи до 8 тона. Едното нещо, което не може да се опровергае е, че независимо от неговия размер и сила, това е много мило животно. Слоновете се отличават с масивните си тела, огромните уши и дългия хобот. Те са уважавани заради благородния си характер и ценени на много места по света като Азия и Африка. Малки татуси със слон са станали много популярни по целия свят. Въпреки това, техният смисъл не е яснен за много хора. Татуираният слон означава различни неща за различните хора по целия свят. То може да означава „власт, сила и мир“ или „успех, късмет, мъдрост и комуникация“, както и „семейство, общество, майчинство“.

малки татуировки

малки татуировки

малки татуировки

малки татуировки

малки татуировки

малки татуировки

малки-татуировки

малки-татуировки

малки-татуировки

малки-татуировки

малки-татуировки

малки-татуировки

малки-татуировки