Татуировки

Татуси с надписи

татуси с надписи

Татуси с надписи – модерни и уникални

Както всички знаем, правилните думи могат да вдъхновят хората да правят невероятни неща. Така че би било добра идея да ги носим със себе си през цялото време, за да ни мотивират. В повечето време, нашите татуировки с надписи могат да ни напомнят за отминали времена. Те също така биха могли да са просто израз на нашите собствени чувства или цитати от филми, които имат смисъл за нашето ежедневие. Дали метафорично представени или в буквалния им смисъл, татуировките съдържащи думи са едни от най-популярните видове днес. Те могат да бъдат поставени на гърба, раменете, краката и ръцете. Всъщност – навсякъде по тялото. Хилядите шрифтове са също един удачен начин да се подсигурите, че ще имате уникална татуировка. Днес, можете да разгледате на вдъхновяващите татуировки за жени по-долу!

Татуси с надписи

татуси с надписи

Татуировка с надпис „Je ne regrette rien“ от френски означава „Не съжалявам за нищо“. Това е цитат от емблематичната песен на французойката Едит Пиаф. Римите на думите отекват в ритъма на мелодията по типичния френски маниер. Преведено буквално, песента не е в състояние да поддържа вътрешната хармония на лириката и мелодията, на който и да е друг език. Думите от припева на Едит могат да бъдат мантрата на всеки, който живее на момента – щуро, интензивно, хедонистично. Всичко, което е сторил на момента е било истинско и правилно и в бъдеще не трябва да се съжалява за това. Друга гледна точка на „Je ne regrette rien“ е смисълът от самата песен – миналото, с всичкото си добро и лошо няма никакво значение. Важното е настоящето и бъдещето. Хубавите времена са отминали и няма нужда от болезнена носталгия, лошите са си там и няма да се върнат. Единственото, което ни остава е това, което се случва сега и това, което предстои.

Татуировки с надписи

татуси с надписи

Татус с надпис „For you, a thousand times over“ („За теб и хиляда пъти“) е цитат от романа на Халед Хосейни „Ловецът на хвърчила“. Тези думи означават, че дори знаейки за последствията, които определено действие ще окаже върху живота ви, вие ще го направите за някого отново и отново. Цитатът олицетворява силната привързаност и отдаденост на двама души.

татуси с надписи

татуси с надписи

татуси с надписи

татуси с надписи

татуси с надписи

татуси с надписи

 татуси с надписи

татуси-с-надписи

татуси-с-надписи

татуси-с-надписи

татуси-с-надписи

татуси-с-надписи

татуси-с-надписи