Татуси за жени

татуси за жени

Нежните и привлекателна татуси за жени веднага правят впечатление. Изборът на татуировка за жена говори за характера й в зависимост от символите, които е избрала да нарисуват с мастило върху кожата й. Татуировките с надписи на имена или сентенции са повече от ясни, докато рисунките на животни или предмети са символични. Направени от каприз или като начин да се сдобият с нещо, което постоянно да им напомня за конкретно събитие, като начин да привличат внимание или въпроси, факт е, че дамите все повече предпочитат да красят тялото си с татуировки.

Татуси за жени

татуси за жени

Според проучване, направено във Франция, сами по себе си всички женски татуировки изпращат послание към силния пол. На подсъзнателно ниво мъжете възприемат жени с татуси за по-достъпни и са по-склонни да започнат флирт с тях. Мастилото върху кожата не прави жените по-привлекателна, а просто създава впечатление за разкрепостеност и по-лесно склоняване към се*с. Според друго проучване, направено в Полша, хората с татуировки и пиърсинг по тялото  „са правили се*с за първи път на по-ранна възраст и са по-се*суално активни“. До същото заключение са достигнали и в университета в Южен Бретан, Франция. Американските учени, от друга страна твърдят, че наличието на татуировки за жени може да имат терапевтично действие. Според тях дамите, които имат повече от четири татуса върху тялото си, имат по-голямо доверие в себе си от останалите. „Може да спекулираме, но смятам, че жените посягат към татуировките, за да завладеят тялото си емоционално, но и физически. След четвъртата татуировка телесното рисуване става видима част от личността на един човек“, обяснява професорът по социология от тексаският университет Джером Коуч и уточнява, че това е доказателство за положителното влияние на всяка женска татуировка върху психиката.

Татуировки за жени

татуси за жени

Дали една или няколко татуировки ще избере жената, счита се, че мастилото изобразява един вид микрокосмос на нейната ценностна система. И макар наличието на прекалено много мастило върху кожата да не допада предимно на мъжете, те намират красивите женски татуси за израз на това, че притежателката им се характеризира с индивидуалност, че предпочита да се отличава от масата, че не се страхува от малко болка, че е готова да се обвърже за цял живот и че е изложила сърцето си на показ. В допълнение на това тя в ценител на изкуството, палава е, има силни позиции и уверено изразява себе си.

татуси за жени

татуси за жени

татуси за жени

татуси-за-жени

татуси-за-жени

татуси-за-жени

татуси-за-жени

татуси-за-жени

татуси-за-жени

татуси-за-жени

татуси-за-жени

татуси-за-жени

татуси-за-жени

татуси-за-жени