Татуировки

Малки татуировки за ухо

malki tatuirovki

Деликатните малки татуировки за ухо са сред най-предпочитаните сред дамите. Макар ушите да не са първото нещо от главата, което привлича погледа при среща, те заслужават не по-малко внимание от устните или очите.

Когато искаме да насочим фокуса върху нашите уши, ние обикновено избираме да ги украсим с чифт красиви обеци, но тези аксесоари не са единствения начин да постигнем целта си. Красивите малки татуси, които могат да се направят както върху ушната мида, така и зад нея, са друга опция за това.

Насочването на погледите към това чувствено място в женското тяло отдавна присъства сред оръжията на всяка опитна съблазнителка. Освен ерогенна зона за дамите, ушите и областта зад тях по посока линията на косата към тила са любимо местенце за целувки на мъжете. Ето защо татусите там са толкова сек*и и за двата пола.

Малки татуировки за ухо – деликатни и изразителни

malki tatuirovki roza

Макар ушите да са малки, за разлика от останалите части от тялото като гърба и бедрата, върху които има много повече място за големи рисунки от мастило, върху тях все пак има достатъчно възможности за нежни татуировки с малки размери. Освен върху хрущяла и вътрешната им част, може да се използва мястото, на което обикновено се поставя обеца или чувственото място зад ухото.

tatuirovki malki

Без значение на какъв дизайн малка татуировка ще се спрете, не забравяйте, че тя ще бъде видима само когато приберете косата си. По този начин  татуировките за ухо могат лесно да бъдат прикрити в ситуации, в които не би било приемливо да се виждат, като например консервативна работна среда или важна бизнес среща.

malki tatusi

Татуировките във цветове на водни бои стават все по-популярни през последните години. Татусите за ухо в два или повече цвята изглеждат много по-впечатляващо от едноцветните с черно или бяло мастило.

malki tatuirovki cvete

Пространството между ухото и линията на косата е сладко и фино място за малко мастило. Малки сърца, любими животни, цветя, инициалите на любим човек – там може да се скрие всичко,  на което държите скрито зад ухото ви.

maluk tatus surce

Мястото на тези малки татуировки за жени зад ухото им позволява да бъдат една малка тайна, която да бъде разкрита само на избрани. Те са подходящи както за идеи за първи татуси, когато не сте сигурни дали идеята да се татуирате е добра, така и за млади момичета с критични родители, които не искат да си имат неприятности в къщи.

malka tatuirovka uho

Има причина всички малки татуси за жени да бъдат предпочитани сред супермоделите и известните личности. На тях често им се налага да разголват голяма част от тялото си заради служебните си ангажименти, а наличието на много мастило по тялото може да се окаже ако не проблем, то лош пример за феновете им от подрастващото поколение.

tatuirovka malka nota

Ето още едно място, на което може да се направи нежен татус на ухото. Мастилените дизайни в близост до лицето са привличаща очите опция за смелите дами, които ясно отстояват позициите си.

cvete malki tatuirovki

Макар идеята за това как иглата с мастило пробива милиметър по милиметър крехката кожа на ухото да звучи страшно и болезнено, малките татуировки на ухото са красиви, елегантни и лесно скриваеми, ако татуировките не трябва да са твърде видими. Плюс това, няма нищо по-симпатично от дребните неща и татуировките на ушите се съчетават добре със съществуващия пиърсинг, които може да имате. Намерете вдъхновение в тези красиви малки татуировки в галерията със снимки по-долу.

malki tatuirovki peperuda

tatuirovki za jeni

tatuirovka peperuda malka

tatusi uho

tatusi roza

uho tatuirovki

tatuirovki gluharche uho

malki tatuirovki tochki

tatuirovki jeni malki

malka tatuirovka luna

tatusi jeni noti

tatusi malki

malki tatusi jeni

tatuirovki nadpis

tatuirovki uho

tatuirovka malka uho

tatuirovki diamant paqjina

malki tatuirovki pandelka

tatusi uho malki

tatus uho malkuk