Диети и Спорт

Кардио тренировка в домашни условия

кардио тренировка в домашни условия

кардио тренировка в домашни условия

15-минутна кардио тренировка в домашни условия, която гори много калории и не включва бягане. Изгорете мазнините от проблемните зони на тялото си с тези кардио упражнения, за които не ви е нужно никакво фитнес оборудване и на всичкото отгоре не включват изтощително бягане. Макар в повечето кардио тренировки да се използва тичането като начин за ускоряване на пулса, тук ще накарате сърцето си да бие учестено и без тази част.

С тази 15-минутна кардио тренировка за отслабване, която може да практикувате в хола на дома си, ще изгорите много калории и ще се заредите с енергия и настроение. Това кратко кардио за отслабване предлага модификации на използваните упражнения, така че ако сте новаци и не сте правили толкова интензивни движения наскоро или изобщо, не се притеснявайте. Има начини да се справите.

Кардио тренировка в домашни условия

Липсата на достатъчно свободно време или средства кара много жени да практикуват кардио в домашни условия. Тази кардио тренировка за жени е разработена така, че да извая женското тяло и да спомогне за премахването на мастните депа в извивките на дамската фигура. Краткостта й ефективността й я правят толкова предпочитана сред домакините, които имат множество ангажименти в къщи и на работа, за да могат да отделят време за редовни посещения във фитнеса, но от друга страна държат да доброто си здраве и на привлекателната си спортна форма. Ако и вие сте от тях, не губете време. Вземете си една бутилка с минерална вода, облечете се удобно и натиснете бутона „play“ на видеото по-долу, където ще следите инструкциите и темпото на инструкторката.

източник:popsugar.com