спортно облекло за пилатес

Ако току-що сте се записали за първия си пилатес клас, то естествено, на първо място не знаете какво точно да очаквате. Второ, определено не сте убедени какво да облечете, така че ще се чувствате комфортно по време на тренировката. По тази причина, решихме да съставим един кратък наръчник за спортно облекло за пилатес, подкрепен с няколко атрактивни модела от BulBel, които можете да закупите и онлайн.

Какво е подходящото спортно облекло за пилатес?

спортно облекло за пилатес

Един от основните принципи на пилатес е правилното активиране на мускулите. Пилатес, подобно на йога, се фокусира върху позата, баланса, гъвкавостта и работи за укрепване на тялото. Има много огъване, разтягане и усукване. По време на тренировките, значителен брой коремни упражнения изискват да работите с краката си, повдигнати във въздуха, или дори да ги разпънете обратно над главата си.  За да може инструкторът да види дали правилно изпълнявате съотвените упражнения и движенията на мускулите, то трябва да имате подходящо спортно облекло. Следователно, избраната спортна екипировка е от съществено значение за една тренировка пилатес. Комбинацията от няколко на брой материи позволява еластичност и гъвкавост, и не ограничава движенията. Важно е да изберете леки, бързосъхнещи и дишащи материи.

спортно облекло за пилатес

Освен подходящ клин и топ, помислете и за сутиен за спорт, който да ви осигури още комфорт по време на тренировката. Друго нещо, което също си струва да споменем е, че пилатес обикновено се прави бос, така че няма нужда да се притеснявате за закупуване на подходящи маратонки. Вместо това, се насочете към подходящи спортни чорапи, които да ви помогнат при сцеплението. Ето и няколко подходящи модела спортни облекла в красиви цветове, които може да откриете и онлайн.

Подходящо спортно облекло за пилатес

спортно облекло за пилатес

спортно облекло за пилатес

спортно облекло за пилатес

спортно облекло за пилатес

спортно облекло за пилатес