Диети и Спорт

Тайните за красивото тяло на ангелите на Victoria’s Secret

uprajneniq tqlo modeli victoria secret

Моделите на Victoria’s Secret изглеждат великолепно, но какви са тайните за красивото тяло на ангелите? Притежават визия, за която мечтаят много жени по света. Но истината е, че тя не се постига лесно. Всеки ден те полагат огромни усилия, за да запазят работата си. Ето какви са някои от физическите им упражнения.

Много движения, воля и хранителен режим

krasivo tqlo uprajneniq victoria secret

Имайки в предвид, че повечето от ангелите са майки на едно или две деца, визията на всяка от тях е достойна за възхищение. Как се постига тя, обаче?
Ерин Хийтъртън
издава една от тайните за красивото тяло. Тя ходи на „Красив балет“. Това е форма на танц, която учи на елегантни и плавни движения. Докато се забавлява, успява да извае пластично тяло.

Стегнати крака и плоски кореми

uprajneniq behati prinsloo

Тайните за красивото тяло на Бехати Прайнслоу включват плуване в басейн и пилатес. Ако искате да изглеждате добре със стройни и стегнати крака като нейните, това е пътят.

uprajneniq korem kraka Doutzen Kroes

Даутцен Крус знае, че красиво тяло се постига с активиране на всички мускули във всяка тренировка, но очевидно малко повече набляга на краката си. Тя бяга, ходи на бокс и скача на въже.

uprajneniq tqlo Candice Swanepoel fitnes

Кандис Суейнпоъл изглежда страхотно, понеже ходи на фитнес всеки ден, като най-вече набляга на краката си. Но го прави изключително премерено, понеже те изглеждат стегнати без да са груби (каквито са мъжките).

uprajneniq Lindsay Ellingson balet kraka

Линдзи Елингсън също е фен на балета, но освен това го съчетава със специален режим на хранене, който се изгражда от личната и диетоложка. Без нея, Линдзи нямаше да изглежда толкова невероятно с бельото на Victoria’s Secret.

Josephine Skriver boks tqlo kraka

Джозефин Скрайвър комбинира бокс и бягане. Тя признава, че спорта е по-голяма част от нейната идентичност, отколкото работата й като модел. Благодарение на привързаността си към спорта, тя е един от най-известните ангели на Victoria’s Secret.

tqlo uprajneniq Alessandra Ambrosio kraka

Тялото на Алесандра Амброзио се дължи на ежедневната комбинация от пилатес и йога. Тя е майка на две деца, но това не й личи, благодарение на спорта.

Karlie Kloss tqlo uprajneniq

Карли Клос е просто влюбена в движенията. От малка тренира балет, а към момента го съчетава с плуване, каране на колело и бягане.

ioga boks uprajneniq tqlo Cara Delevingne

Кара Деливайн харесва йогата заради спокойствието, което й носи. Но бокса е също толкова голяма част от ежедневието й.

Toni Garrn uprajneniq tqlo korem kraka

Тони Гарн е на специален режим, изключващ захар и глутен. Макар да й е трудно понякога, резултатите са чудесни, така че си заслужават жертвата.

kraka uprajneniq Jasmine Tookes

Джазмин Туукс завладява сцената със силните си крака, благодарение на клековете, които прави. Чрез тях, тя успява да оформи както задните си части, така и мускулите на краката си.