Halloween

Класически Хелоуин костюми

klasicheski helouin kostumi

Комикс герои, поп личности, животинки и демони – изборът за костюм за Хелоуин е толкова разнообразен. Но ние предлагаме да се върнем към основите, когато всичко е започнало с вещици, призраци и чудовища. Този път сме подбрали едни от класическите тоалети, с които можете да се появите в нощта на Вси Светии. Това са тези герои от легенди и разкази, на които целият празник Хелоуин е основан. Те продължават да са най-атрактивни и най-носени, защото има хиляди варианти да преобразиш един страшен герой. Разгледайте 20-те идеи за Хелоуин костюм и решете най-сетне дали тази година ще сте вампир, вещица или зомби.

Класически Хелоуин костюми

klasicheski helouin kostumi

Франкенщайн и неговата булка са едни от най-подходящите класически костюми за двойки. Историята е написана от Мери Шели, съпруга на Пърси Шели, в тяхната вила докато от скука събралата се поетична група започва да измисля интересни и страховити разкази, за да преживеят лошите климатични условия породени от изригналия вулкан Тамбора. Трудно е да се повярва, че чудовището на доктор Франкенщайн е плод на ум, който точно в този момент, се е борел със скуката. Колкото и страховито да изглежда първоначално чудовището е дружелюбно, но отхвърлено от създателя си и обществото, поради което се ожесточава. Това е историята на различния, непонятния индивид, който просто като всички нас търси любов. Именно за това се връща към „баща“ си, за да може той да даде живот на второ чудовище, което да стане спътник на живота на първия.

klasicheski helouin kostumi vampir

Вампирите са едни от най-предпочитаните образи за Хелоуин. Привлекателни и силно се*суални това са демоните, които винаги са очаровали със своите супер-сили хората. Според еврейската мистична литература, позната повече като Кабала, първата жена на Адам, не е Ева, а Лилит, която е и първата създадена жена. Лилит е била равна на Адам и е сътворена от пръст, но в последствие се е изгубила от каноничната Библия. Лилит не желае да се подчини на волята на Адам и изрича името Божие, издига се във въздуха и го напуска. След време Адам пожелава да си я върне и Бог праща три ангела, които я откриват край Червено море в земята на похотта и демоните. Повечето от легендите за Лилит идват от еврейския фолклор, но описание на демона Лилит се появяват и при персите, вавилонците, мексиканците, гърците, арабите, англичаните, германците, ориенталците и индианците. В средновековна Европа тя била обявена за жената на Сатаната. В митологията на всички народи се твърди, че Лилит е била и първият вампир.

Още идеи за класически Хелоуин костюми

klasicheski helouin kostumi tikva

klasicheski helouin kostumi prizrak

klasicheski helouin kostumi dqvol

klasicheski helouin kostumi angel

klasicheski helouin kostumi pojarnikar

klasicheski helouin kostumi vurkolak

klasicheski helouin kostumi skelet

klasicheski helouin kostumi za dvoiki

klasicheski helouin kostumi chervenata shapchica

klasicheski helouin kostumi bulka

klasicheski helouin kostumi