helouin grim za jeni

Месец октомври е в разгара си и остават все по-малко дни до Хелоуин. Готови ли сте вече с идея за костюм и грим? Ако не сте, то ние сме насреща с доза идеи за Хелоуин грим за жени. От сладки черепчета, зомбита, вампири до анимационни герои ще намерите в статията. В случай, че тези не ви удовлетворят очакванията имаме още куп предложения в тези идеи. За подобен грим като този на първата снимка са ви нужни бяла паста, сенки и моливи в различни цветове, камъчета или мъниста, които да закрепите с лепило за мигли. За повече красота добавете и рози по главата си, живи или изкуствени – вие си решете.

Идеи за Хелоуин грим за жени

helouin grim za jeni mortisha

Гримът като на Мортиша Адамс за Хелоуин не много труден и сами можете да си го направите. За целта си купете бяла грим-паста, с която намажете цялото си лице и врата надолу. Сложете тъмни сенки на очите, червено червило на устните и подчертайте скулите с тъмни нюанси сенки, вместо руш. Ако сте с тъмна коса, то тогава я изправете възможно най-гладка, а ако сте блондинка – вариантът е черна перука. Добавете черна прилепнала рокля и отидете на едно незабравимо Хелоуин парти.

helouin grim za jeni

Този грим за Хелоуин също не е труден за изпълнение. Трябват ви светъл фон дьо тен, бяла спирала, евентуално цветни лещи ако искате да имате по-страшен вид, а подобни златни елементи ще намерите в арт книжарниците и ги залепете с лепило за мигли.

ideq za helouin grim za jeni

За по dark визия се насочете към тъмни червила, дори черно! Добавете и изкуствени мигли с пера, сенки в по-изкрящи нюанси и очертайте хубаво веждите и скулите си.

helouin grim za jeni

grim za jeni za helouin

grim za jeni za helouin

lesen helouin grim za jeni

lesen helouin grim za jeni

helouin grim za jeni

grim za jena za helouin

helouin grim tigar za jeni

helouin grim za jeni

strashen helouin grim za jeni

lesen helouin grim za jeni

helouin grim sladak cherep

helouin grim zalodeida

ideq za grim za jeni za helouin

helouin grim za jeni frankenshtain

helouin grim za jeni

lesen strashen grim za helouin

zlovesht helouin grim za jeni

helouin grim za jena

lesen grim za helouin

helouin grim za jeni

strashen lesen helouin grim za jeni

helouin grim za jeni