Грим за Хелоуин за жени – зомби

Реклама

грим-за-хелоуин-за-жени-зомби

Не случайно Хелоуин е избран за най-страшния празник през годината и поради тази причина трябва всеки грим за Хелоуин за жени да бъде уникален.

Реклама


Затова сме решили да ви предложим един доста интересен вариант за преобразяване. Идеята е да бъдете различна, независимо дали сте решили да бъдете вампир, вещица или друго същество. Поемете дъх и се пригответе да се превърнете в едно от най-зловещите чудовища на вечерта.

Грим за Хелоуин за жени – зомби

грим-за-хелоуин-за-жени

За да се превърнете в най-страховитото зомби с идеята ни за грим за Хелоуин за жени, имате нужда от няколко козметични продукта. Направете си списък и се запътете към магазина.

1. Основа за грим с голямо покритие или коректор

2. Лепило

3. Вакса за вежди

4. Сенки за очи в тъмносиво, тъмно кафяво, черно, тъмно синьо, светло синьо, лилаво

5. Черен молив за очи

6. Червено червило

7. Хартиени салфетки

8. Пинцети

9. Четки за грим

10. Фон дьо тен

Как да си направите грим за Хелоуин за жени

грим-за-хелоуин-за-жени

1. Започвайки преобразяването е нужно да измиете добре лицето си с подходящ за кожата ви продукт. Подсушете. Разнесете по лицето си основата за грим. След нея един слой фон дьо тен. Направете контур по лицето си с матово сивите си сенки.

2.  Ако не разполагате с достатъчно дълги вежди, удължете ги с молив за вежди и отгоре вакса.

3. Нанесете от тъмно сините сенки за очи около цялото око. След това нанесете черните сенки по клепача, до сгъвката на окото. Сега са ви нужни светло сините сенки. Тях приложете по външния край на тъмно синия кръг.

4. В края на веждите си направете няколко, подобни на тези на снимките линии, с черен молив можете да направите и точките.

5. Оцветете върха на носа си в черно.

6. Нанесете червилото, с което разполагате. Очертайте устните си с черна очна линия. Нанесете няколко щрихи и по самите устни.

грим-за-хелоуин-за-жени

 7. Изрежете си тънки лентички от хартиена салфетка. След това, с помощта на лепило за мигли ги залепете на кожата си, около черните линии, които преди това сте нарисували в края на устата си. Намокрете ги с вода с помощта на пръстите си. Направете го няколко пъти. Сега, с пинцетите издърпайте нагоре вътрешните краища на хартията, за да създадете по-автентичен вид на фалшивата рана. Покрийте цялата площ с коректор и нанесете кафяви, лилави и сиви сенки за очи. Смесете ги с четка. Това ще създаде желания ефект.

8. На осмо място, от вътрешната страна на фалшивата рана, приложете черни сенки към краищата и малко от червено виненото ви червило.

9. С черна очна линия нарисувайте паяжина на челото си и сте готови!

грим-за-хелоуин-за-жени

 


Реклама