Halloween

Лесен грим за Хелоуин

lesen grim za helouin

lesen grim za helouin

Празника вече чука на вратата ни и трябва по-бързо да решите как да изглеждате, затова сме насреща с идеи за лесен грим за Хелоуин. Ще сме заобиколени от светещи тикви, захаросани ябълки, изкуствени (може и няколко естествени) паяжини и куп други страховити декорации и трябва да сте тематично гримирани за най-странния празник на есента.

Идеи за лесен грим за Хелоуин

lesen grim za helouin

Вампир.

За да сте колкото може по-актуални, сме избрали за вас няколко идеи за лесен грим за Хелоуин. Напоследък есенния празник се превърна в любим не само на американците, но и на много хора у нас, заради забавната част. С подходящата маскировка, прическа и костюм ще успеете да впечатлите всичките си познати и приятели, както и посетителите в заведението. Ще ви покажем как да се сдобиете с драматичен и страховит вид. Един от най-актуалните образи за празника е този на вампир. Гримът не е сложен и има варианти. Този тук е с доста червени сенки и червило. Сложете си по-блед фон дьо тен и пудра и малко изкуствена кръв, разбира се.

lesen grim za helouin

 Жената котка.

Първо изберете костюма, след това аксесоарите и накрая дайте финалните щрихи на визията си с грима. Имате нужда от фон дьо тен, черна очна линия, черен молив за вежди и светло розово червило за устни. Започнете с обичайната процедура измиване на лице. Нанесете фон дьо тен за изравняване на тена. След това оформете веждите си с черния молив за вежди. Очертайте очите си с черната очна линия. Постарайте се да издължите възможно най-много окото си, за да стане котешко. Начертайте си няколко линии по бузите, за да се сдобиете с котешки мустачки. Оцветете върха на носа си в черно. Нанесете и светлия гланц или червило за устни и сте готови.

lesen grim za helouin

Франкенщайн.

Ако искате да имате по-страшен образ за Хелоуин, то този е чудесен избор.  За целта направете лицето си бледо, гримирайте очите и устните в черно и с помощта на мотиви направете шевове по лицето. Около тях направете леки светлосенки.

lesen grim za helouin

Клоун.

Ако сте решили да се маскирате като клоун, погрижете се за червеното топче за нос. То е един от най-важните аксесоари за тази визия. Ако все пак не откриете такова (малко вероятно), нарисувайте си червен нос. След това имате нужда от няколко цвята (по избор) ярки сенки за очи и два тона по-светъл фон дьо тен. Приложете дебел слой от светлия фон дьо тен. Можете да го матирате със също толкова светла пудра за лице. Нарисувайте големи кръгове около очите си с цветните сенки. Можете да съчетаете няколко цветове за едно око или всяко да бъде в различен цвят. Оставяме малко тема за размисъл и на вас и време да проявите въображението си. Почерпете идея от снимката.

lesen grim za helouin

lesen grim za helouin

lesen grim za helouin

lesen grim za helouin

lesen grim za helouin