Halloween

Хелоуин игри с алкохол и напиване

helouin igri s alkohol

helouin igri s alkohol i napivane

Малките деца чакат с нетърпение страховития празник заради лакомствата, които им се дават, но за по-възрастните сме приготвили да ви представим няколко Хелоуин игри с алкохол и напиване. Ще ви покажем, че партито във вечерта на 31 октомври не се ограничава само до обличането на интересни костюми и гримиране като чудовища или други същества. Опитайте няколко от напитките със своите приятели и ще видите, че забавната част тепърва предстои.

Забавни Хелоуин игри с алкохол и напиване

zabavni helouin igri s alkohol

Предлагаме ви да разнообразите празника с няколко Хелоуин игри с алкохол. Първата от тях включва ликьор, а какъв точно да бъде оставяме на вас да изберете.

Клатещият се ликьор.

За тази игра е нужно да купите няколко малки бутилчици ликьор (от тези, които са по 50 грама, не „патрончета“). Поставете ги да плуват, клатейки се в голям съд пълен с вода. Сложете и няколко ябълки вътре. Целта е всеки от участниците да издърпа по една бутилка с алкохол и да я изпие.

helouin igri s alkohol

Пиене по време на страшен филм за Хелоуин.

Сипете си алкохол с цялата компания. Няма ограничения във вида му. Пуснете си страшен филм по избор. Пийте по 30-50 грама от напитката всеки път, когато някой е убит. Можете да промените правилата за пиене по ваша преценка, ако имате по-интересни идеи.

helouin igri s alkohol

Чудовищна каша.

Ще осъзнаете, че броенето не е чак толкова приятно щом става въпрос за пиене, особено в моментите когато вече сякаш не можете повече да поемете. Сипете алкохол на вас и цялата компания. Всеки един от участниците ще се редува да брои. На всяко четно число трябва да каже „чудовище“. Например 1, чудовище, 3, чудовище и т.н. Ако обърка, трябва да изпие питието си. След това реда му минава и е време на следващия участник.

helouin igri s alkohol

Любопитни факти за филми на ужасите.

Разтърсете се за любопитни факти свързани с филми на ужасите. Напишете няколко въпроси на картонени картички. Всеки от участниците в играта трябва да тегли по една карта и да отговаря на въпрос. Ако сбърка трябва да изпие питието си. Подгответе се добре, защото в противен случай бързо ще излезете от играта, озовали се под масата или на леглото.

helouin igri s alkohol

Пълната тиква.

Напълнете здрава и добре издълбана Хелоуин тиква с различни алкохоли по ваше желание. Всеки от играчите мислено трябва да избере любим алкохол и да го напише на 10 картонени карти. Разбъркайте добре картите и ги сложете с лицето надолу на масата. Редувайте се да теглите карти. В случай, че не изтеглите вашия любим алкохол трябва да отпиете от коварното питие в тиквата.
Другият вариант на играта е да бъде с 4 човека. Всеки играч трябва да каже коя „боя“ избира за своя. Например „пика“. Разположете картите с лицето надолу около тиквата и всеки трябва да тегли. В случай, че не изтегли от своята боя, трябва да пие. Късмет в тази Хелоуин игра!

helouin igri s alkohol

Имена на кости.

Купете скелет играчка. Целта на тази игра е всеки от играчите да се опитва да познае името кост по избор. В случай, че сгреши – досещате се. Трябва да пие. Препоръчително е да имате енциклопедия до вас или компютър с Интернет, за да проверявате дали отговорите са правилни.