- Advertisement -
Halloween

Маски за Хелоуин за деца – забавни и креативни идеи

maski za helouin za deca

Маски за Хелоуин – – креативни и забавни идеи за децата.

Хелоуин или Вси Светии се чества на 31 октомври всяка година и макар този есенен празник да е свързан със страховита украса от паяци, черепи, паяжини и още такива, децата нямат търпение да облекат своите костюми за Хелоуин и да се превъплътят в образа на любимите си герои, докато играят на забавни и тематични игри за Хелоуин, независимо дали ще изглеждат страховито или сладко. Предлагаме ви идеи за маски за деца, които ще допълнят дрехите им, за да завършат цялостната роля по-най-забавния начин. Вариантите за детски маски за Хелоуин са два – директно рисуване с безвредни цветни бои върху лицето или поставяне на картонена маска върху горната половина на лицето, закрепена с помощта на ластик отзад.

Идеи за маски за Хелоуин за деца

maski za helouin za deca

Една лесна идея, с която може да направите маска и костюм за Хелоуин много лесно сами в къщи. Този вариант е универсален и ще допадне както на момчета, така и на момичета. Ако не ви се шие дълго наметало от парче черен плат, дори може да предложите на детето да облече някоя ваша дълга черна рокля или голяма тениска от баща му. Страховитата маска за Хелоиун върху очите също няма да затрудни сръчните майки – парче черен плат или картон с връзки или ластик отзад и страшна декорация на скелет в бяло.

Хелоуин маски за момчета и за момичета

maski za helouin za deca

Макар традиционно повечето Хелоуин маски да са страховити, ако не искате невинното ви сладко момиченце да изглежда чак толкова далеч от детската си природа и трудно ще я възприемете с тежък готик грим и струйка кръв, стичаща се от устните й, може да изберете подобен лесен, забавен и все пак маскиран вид. Разгледайте и останалите идеи за детски маски и грим за Хелоуин в идната галерия.

maski za helouin za deca momcheta

maski za helouin za deca momicheta

maski za helouin za deca

idei za maski za helouin za deca

ideq za maska za helouin s grim

ideq za maska s grim za helouin za momiche

maska batman za helouin za deca

kartoneni maski za helouin za deca

kartonena maska za helouin za dete

kartoneni maski za helouin za deca

maski za helouin za deca

maska pirat za helouin za deca

maska dqvol za helouin za deca

maska tikva za helouin za deca

helouin maska za dete momiche

helouin maski za deca

helouin maska vulk

maski za helouin za deca