Хелоуин костюми според зодията

Реклама

 

хелоуин костюми според зодията

Хелоуин костюми според зодията – звездите дават съвети.

Вместо да се стресирате над вашия Хелоуин костюм тази година, защо не оставите звездите избират вместо вас?

Реклама


От LAZARA сме ви подбрали какви ли не идеи за костюми тази година, но от изключително голямото разнообразие, човек се обърква. Така че имаме добра опция и за тези от вас, които нямат нищо против да оставят този важен избор в ръцете на планетите. От упоритостта на Телеца до дързостта на Скорпиона, всяко предложение е вдъхновено от най-доминиращите качества на вашата зодия. Така че продължавайте напред, за да разберете кои са костюмите предопределени да опитате?

Хелоуин костюми според зодията

хелоуин-костюми-според-зодията-овен

Овен

Със силна воля, смели и яростно независими, Овните не се страхуват да се борят за това, в което те вярват. Разбира се, това може да ги изкара като агресивни, но амбициозни същества, но те просто се опитват да постигнат целите си! Нека силните и страстни герои служат като вдъхновение за костюм.

Идеи: Гамора, Жасмин, Ариел

хелоуин костюми според зодията телец

Телец

Като общо правило Телците са упорити и изключително лоялни. Поддръжници на старомодните идеални, те са практични, грижовни и търпеливи. Когато избирате костюм, заложете на героите със силна воля, които винаги яростно защитават своите близки!

Идеи:  Бриен от Тарт, Катнис Евърдийн, Бел

хелоуин костюми според зодията близнаци

Близнаци

Близнаците са социални пеперуди, които са винаги яхнали вълната. Те се борят с промени в настроението и нерешителността си, но са нежни и достатъчно гъвкави, за да компенсират това! Изберете Хелоуин костюм, вдъхновен от силно емоционални личности.

Идеи: Харли Куин, Анастасия, Сейлър Мун

хелоуин-костюми-според-зодията-рак

Рак

За Раците приоритет са семейството (или приятелите, които те третират като семейство). Те са за тях над всичко, от където и идва тяхното домошарско държание. Нека един от тези, фокусирани и трудолюбиви герои вдъхновява вашия костюм тази година!

Идеи: Тейлър Суифт, Еластина (от Феноменалните), Мулан, Ред (“Оранжевото е новото черно”)

хелоуин костюми според зодията лъв

Лъв

Подобно на своят символ лъвовете са горди и смели. Ако изглеждат командващи, то почти винаги тези техни заповеднически забележки не са казани с лошо. Силните лидерски умения са им в кръвта! Изберете една от тези избухливи личности за вдъхновение за костюм за Хелоуин.

Идеи: Денерис Таргариен, Мерида, Мегара

хелоуин костюми според зодията дева

Дева

Девите са перфекционисти, които държат на организираността и сигурността. Любопитни и аналитични, те имат постоянна жажда за знания. Това ги кара да се стремят към самоусъвършенстването. Вземете известни целенасочени герои за вдъхновение за костюм тази година!

Идеи: Принцеса Бабългъм, Бионсе, Хърмаяни

хелоуин костюми според зодията везни

Везни

Везните са добре балансирани и грациозни. Те са екстровертите, които работят добре в екип, така че изберете вдъхновение, което обединява други и не се страхува да се намеси и води.

Идеи: Принцеса Ана, Мери Попинс, Блосъм, Пепеляшка

хелоуин-костюми-според-зодията-скорпион

Скорпион

Скорпионите са напрегнати и това понякога се превръща в тяхно лошо качество. Водени от страстта, наблюдателни, тези хора действат манипулативно и винаги постигнат целите си. Но какво е животът без малко дързост? Изберете огнен, страстен герой, когото да подражавате на Хелоуин.

Идеи: Алекс Вос, Уензди Адамс, Люсил Блут, Хелга Патаки

хелоуин костюми според зодията стрелец

Стрелец

Стрелците са вечни оптимисти, чийто позитивизъм зарежда всички около тях. Хората родени под този знак се борят с безразсъдството си и страха от ангажименти. Поемете риск с тези идеи за костюм.

Идеи: Рапунцел, Майли Сайръс, Карън Смит, Лило

хелоуин костюми според зодията козирог

Козирог

Козирозите са със сериозни амбиции и не се страхуват да работят дълго и упорито, за да постигнат целите си. Отговорни, интелигентни и търпеливи хората родени под тази зодия могат на моменти да са контролиращи. За вашия костюм, изберете герой, който показва постоянство и добра работна етика!

Идеи: Тиана, Кралица Елса, Северус Снейп

хелоуин костюми според зодията водолей
Водолей
Водолеите са склонни да бъдат артистични, със силна хуманитарна жилка и ожесточено чувство за независимост. Вашите перфектни Хелоуин костюми са вдъхновени от доброто сърце, мечтателката, творческите и креативни лица!

Идеи: Холи Голайтли, Снежанка, Фрида Кало

хелоуин-костюми-според-зодията-рибиРиби

Те могат да бъдат изключително чувствителни,  но са истински приятели! Тяхната романтична природа и често води до силна артистични прояви. Модела на вашия костюм, трябва да търсите сред мечтателите и творческите духове!

Идеи: Санса Старк, Алиса, Луна Ловгуд


Реклама