Обзавеждане и Дизайн

Фототапети – възможност за стенописи и пейзажи върху стената в дома

fototapeti

Ако искате да поставите нещо драматично и огромно върху бялата стена в стаята, то огромните фототапети е точно това, от което се нуждаете. Съвременните технологии позволяват да уголемите любимите си снимки до размерите на тапети за стената, които ще грабнат погледа веднага, щом се прекрачи прага на помещението. Това е невероятно лесен начин да се създаде уникален интериорен дизайн, който показва личността на обитателите на дома Вижте тази винтиж снимка на сърфисти, която украсява една от стените в този хол. Не е ли впечатляваща и допълваща атмосферата в стаята?

Фототапети – широк спектър от възможности за декор

fototapeti

Не само че ще намерите креативен начин да покриете стените в дома си, но с подходящите фототапети може да ги персонализирате и да ги превърнете в особеност, която моментално приковава вниманието.  Подобни тапети за стена не изглеждат като саморъчно направени, макар да може да бъдат уникални, ако използвате свой модел, по който да бъдат изработени. За целта ще трябва да се свържете с фирма, която прави по поръчка неща като стикери за стена или гигантски рекламни банери. Можете да им предоставите снимката или дизайна, който искате да бъде превърнат в стенопис на винил за стена и размерите на желаният фототапет.

Тапети с уникален дизайн

fototapeti

Виниловите фототапети не са единствената опция. Подобен вид стенопис може да се получи при избор на тапети с по-малки размери, които не е задължително да покрият плътно цялата стена от край до край. Те са подходящи за стая, в която стените са разпокъсани от прозорци или поставени мебели и декорации. Едно хващащо окото решение, съобразено с наличният интериорен дизайн на помещението.

fototapeti

Винилните фототапети със симпатичен дизайн с надписи на мъдри мисли или вдъхновяващи фрази са много свежа идея.

fototapeti

Уникален фототапет, изработен като колаж от лични снимки.

fototapeti

fototapeti

fototapeti

fototapeti

fototapeti

fototapeti

fototapeti

fototapeti

fototapeti

fototapeti

fototapeti

fototapeti

fototapeti

fototapeti

fototapeti

fototapeti

 

източник:hgtv.com