Обзавеждане и Дизайн

Идея за малък апартамент в артистичен стил

16views

идеи малък апартамент дизайн интериор обзавеждане маса столове

Откъснете се от визията на традиционно обзаведените домове с тази идея за малък апартамент. Интериорният дизайн много ни напомня за артистичния стил. В атмосферата преобладават декорации от картини и растения, в обзавеждането няма нищо излишно. “Енергичност” и “вдъхновение” са думите, които най-добре прилягат на този малък дом. Родени са от декоративните вази и саксии с различни геометрични форми и цяла колекция от произведения на изкуството. Какви други изненади крие този малък апартамент ще видите в следващите снимки.

Идея за малък апартамент с артистично обзавеждане

идея малък апартамент интериорен дизайн обзавеждане маса дърво черно

Показаната идея за малък апартамент е в жилище от 65 квадратни метра, превърнато в изискан дом. Съчетава в себе си уютна социална зона в ролята на трапезария, спално помещение за един човек и непретенциозен интериор на баня. Цветовата схема в декора е доста пестелива, което създава семпла визия. Неутралните цветове не натоварват погледа и по този начин всеки посетител би се чувствал спокойно. Дизайнът на апартамента е вдъхновен от скандинавския стил на обзавеждане. Белите стени, контрастиращи с черните столове, създават визуална връзка между всички пространства в дома.

Идея за малък апартамент в неутрални тонове

идея малък апартамент интериорен дизайн трапезария

Интериорният дизайн на кухнята в тази идея за малък апартамент е едно естествено продължение на трапезарията. Черният плот и кухненския остров са от същия дървен материал. Нюансът е идентичен. Присъствието на метални матирани полилеи създават идеалния баланс между ретро визията на помещението и съвременното оборудване. Декорацията е дело на дизайнер с голямо въображение. Велосипедът на една от стените е доказателство за това. Практичността в интериорното обзавеждане и разположението на мебелите не убягва нито за миг. За да се спести място за посуда са поставени вертикални рафтове. Спалнята е микс между модерно кресло за почивка и рустик стил легло. Банята е с типичните за 70-те малки квадратни плочки, но освежена с достатъчно зеленина. Можем да обобщим, че идеята за дизайна на този малък апартамент е напълно приспособима към понякога изненадващите сценарии на всеки ден.

идея за малък апартамент интериор дизайн маса черно полилей метал

Практични рафтове в кухнята като идея за малък апартамент

идея за малък апартамент обзавеждане интериорен дизайн рафтове кухня

Удобен и издължен кухненски остров

идея за малък апартамент интериорен дизайн кухня бяло

Артистично обзавеждане на спалнята в идеята за малък апартамент

идея за малък апартамент интериорен дизайн спалня обзавеждане

Модерно кресло в интериорния дизайн на спалнята на апартамента

идея за малък апартамент  дизайн обзавеждане стол легло спалня

Кът за четене и почивка в малкия апартамент

идея за малък апартамент интериорен дизайн паркет

Ретро плочки в интериора на банята като идея за малък апартамент

идея за малък апартамент дизайн баня плочки бяло растения

Свежа зеленина в банята 

идея за малък апартамент баня интериор обзавеждане растения бяло