Обзавеждане и Дизайн

Какъв е характера ви според дизайна на банята

dizain banq vana obzavejdane rasteniq

Както цялостният интериор на дома ви, така и най-личното помещение може да говори за това какви сте вие. Замисляли ли сте се какъв е характера ви според дизайна на банята? Тя заема важно място в дома. Там се мием, релаксираме, гримираме се, а понякога и други лични неща ни се случват именно в нея.  Повечето хора не се замислят много, че всъщност подредеността и позиционирането на всяко шкафче е от значение. Имате ли списания в банята си и където точно поставяте козметиката си? Ето какво разказва банята ви за вас.

Какво казва дизайна на банята за вас?

banq dizain minimalistichen stil obzavejdane vana

Ако дизайна на банята ви е в минималистичен стил – вие сте организиран и контролиращ човек

Хората, които имат такъв дизайн в помещението обикновено държат живота си в ръцете си, взимат всяко решение сами и добре обмислят всяка ситуация. За това подсказват чистите повърхности и фактът, че няма нищо излишно върху тях и колкото по-малко мебели, толкова повече им харесва.

dizain banq ogledala harakter

Наличие на повече от 2 огледала в дизайна на банята – вие сте суетен човек

Всички искаме да изглеждаме добре, но някои хора прекаляват с оглеждането в огледалото. След като сте положили нужните грижи за външния си вид, колкото и да се въртите пред огледалото няма да заприличате на Анджелина Джоли. Две огледала са напълно достатъчни, не продължавайте да прибавяте повече в банята си. Ще заприлича на огледална зала, а не на място за релакс.

banq dizain stena plochki obzavejdane bqlo

Дизайн на баня с акцентираща стена – вие сте твърдо против скуката

Ние сме “За” и с двете ръце! Акцентът на стената може да бъде специален водоустойчив тапет, плочки с рисунки или стена с мозайка, оформяща картина. Тези елементи определено се отразяват на характера ви. Не позволявайте банята да се превърне в поредното скучно помещение, в което ще се налага да влизате. Бъдете артистични.

dizain banq interior harakter sveshti vana

Наличието на свещи в банята свидетелства за човек, който определено обича и знае как да релаксира.

За вас няма нищо по-успокояващо от накисване във ваната ви. Има различни начини да се изкъпете, но вие определено предпочитате да се опънете в топла ароматизирана вода с много мехурчета, книга в ръка, лека музика, приглушено осветление и няколко свещи за атмосфера. Няма нищо по-хубаво от спокойни и нестресирани хора в ежедневието си.

dizain banq kniga harakter toaletna chiniq

В банята ви има богат избор от материали за четене – ненаситен читател и много любознателен човек

Такъв тип хора прекарват доста голяма част от времето си в банята с книга на колене. Щом е в името на знанието, простено ви е. Разкажете прочетеното на близките си, не бъдете егоисти. Някои хора намират това за отвратително, но не можете да се харесате на всички, правете това, което ви харесва. За да не се сърдят останалите, оставете им няколко списания до вашите книги. Току виж, им харесало заниманието.

Inline
Inline