Хороскоп

Какво ни прави атрактивни според зодията

zodii privlichane

Научете какво ви прави атрактивни според зодията ви.

Представителите на всички зодии имат определени общи черти, които са характерни за родените под съответния зодиакален знак. 12-те зодии се различават съществено помежду си, но все пак основното им разделение на елементи – вода, въздух, огън и земя ги поставя донякъде под обши знаменатели. Няма как всеки един от тях да не иска да бъде привлекателен за останалите, но кои са силните му качества, с които да успее да спечели симпатиите? Разберете това, като прочетете „жокерите“ по-долу.

Какво ни прави атрактивни според зодията

Зодия Овен

Добре, можете да носите панталони. В любовта, като и в работата, сте склонни да бъдете шеф и шефът никога не изглежда толкова стилен и жесток. Въпреки това е вярно, че магнетичното ви качество идва от вашата по-мека, по-уязвима страна. Опитайте да играете до ръба си на комфорт в сектора на уязвимост и отношенията ви ще се задълбочат. Също така, вашият партньор ще харесва, когато оставяте нещата на него – показвайки му доверие.

Зодия Телец

Управлявани от Венера, вие наистина знаете как да се насладите както на крехките наченки, така и на узряването на една връзка. Чувствеността е вашата територия и вие напълно разбирате силата на докосването. Дори и качеството на чаршафите, възглавниците и бельото ви е с висок приоритет. В качеството си на „фиксиран“ земен знак, се уверете, че давате на партньора си пространство, за да изрази себе си, а връзката ви да става плодородна градина за вас двамата, която да изследвате и за която да се грижите. След като поставите основата на любовта там, ще се насладите на изграждането на дом и стабилен живот заедно.

Зодия Близнаци

Мощността на мозъка е възбуждаща за вас и е задължително да присъства във вашата връзка или поне, ако някои иска да излезе на втора среща с вас. Меркуриевите мадами обичат текущите събития толкова, колкото и теорията за космоса. Шепотът в ухото на Близнака го кара да полудее. Въпреки, че интелектуалното предизвикателство е от ключово значение за вас, цялостната любов не може да съществува в съзнанието ви. Следващият път предизвикайте себе си, за да се отпуснете за усещане и изграждане на емоционална връзка. Насладете се на тишината помежду си толкова, колкото на думите. Трябва да се стремите към баланс на сърцето и ума.

Зодия Рак

Копнеете да си създадете пашкул на безопасност – гнездо – един дом, който да споделяте и живеете заедно с партньора на живота си. Веднъж, след като се чувствате в безопасност, ще покажете звездни качества в любовта. За вас споделените чувства са основите на любовта и емоционалната хармония се нарежда на първо място. Нуждите на партньорите ви може да са доста по-различни от собствените ви, така че ви е необходимо време да опознаете начините как точно ги удовлетворите, така че най-добре да се подкрепяте взаимно в живота. Жестове като държане за ръце, сладки прегръдки и подарени наследствени вещи означават много за вас.

Зодия Лъв

Вие се управлявате от Слънцето, центъра на Слънчевата система и много приличате на Слънцето – засиявате, когато сте главния център на внимание. След като това се получи, на свой ред вие се превръщате в най-щедрия и лоялен партньор. Вие сте известни с вашите грандиозни прояви на привързаност, драматична атмосфера и скъп вкус за нещата. Въпреки това, трябва да ограничите необходимостта си да контролирате всичко като слънчевите лъчи, защото може да опарите някого, когато стане твърде горещо. Отделете време, за да се охладите и да овладеете темперамента си. Вместо това, поддържайте огъня  чрез празнуване на това, че присъствате заедно в живота на другия.

Зодия Дева

Вие може да бъдете доста обещаващ и предан партньор, след като установите, че има някой, чиито ценности съвпадат с вашите собствени и се чувствате удобно при него като ръка в ръкавица. Може да оцените старомодния начин на ухажване, официалните балове и пикниците сред природата, тъй като намирате известна степен на невинност и чистота в стария свят, за да се влюбите. В идеалния случай, вашият партньор ще внесе яркост и смях в живота ви, а всичко това, докато има толкова добри обноски. Предпочитате да оставяте романтиката да се развива и бавно да къкри, като в старите филми.

Зодия Везни

Вашият знак контролира брака, така че естествено ще поставите много усилия в това вашият партньор да се чувства изключително специален. Вие сте кралицата в мечтаенето за най-романтичната вечер и след това на превръщането й в реалност. Красива музика, осветление, цветове и аромати, трябва да ви очароват, тъй като Венера е вашата планетарна владетелка. Вашият урок в любовта е да се цените повече и да отделяте време за себе си, така че да не се изгорите от факта, че винаги сте по-даващия във връзката. Красотата и романтиката трябва да станат висок приоритет за вас, така че отделете време, за да ги почетете.

Зодия Скорпион

Любовта за вас има тенденция да бъде „всичко или нищо“. Вие обичате дълбоко и може доста да прощавате, дори ако се чувствате ощетени. Като воден знак, емоциите ви са силни и ще вложите всяка частица от своето същество в една връзка. Изборът на партньор е най-важното – уверете се, че онзи, с който се срещате, е със здрав ум, тъй като ще му посветите цялото си внимание. Вашата любов става ваш муза на пълно работно време, така че прекарайте достатъчно дни, за да я опознаете, преди да се обвържете напълно. Вие сте един от най-непоколебимите любовници, чисто посветен на любимия човек.

Зодия Стрелец

Вие сте физически свободен мислител и свободен дух, така че вашият партньор трябва да е на борда с вас или пък да ви даде достатъчно пространство. Спътник, който мечтае за нови приключения с вас ще бъде идеален за вас. Като огнен знак, страстите ви са толкова силни, че може да имате по-голям апетит за опитване на нови неща в спалнята, както и сред местните мероприятия и културни събития. Това означава, че вашият партньор може да няма същата издръжливост, за да си паснете, така че разработете социалната си сцена така, че да постигнете по-силни и здрави отношения.

Зодия Козирог

Вие сте знака на природната елегантност и  благоприличие. Със Сатурн като планетарен владетел, планирането на бъдещето ви идва естествено, така че ще инвестирате време в някой, само ако видите, че има потенциал за дългосрочност на отношенията. Вие се възхищавате на тези, които са амбициозни като вас. Въпреки това, вие сте просто като символ на вашата земна чувственост и усет за допир. Признавате, когато отношенията ви се пожертвани заради работата и фиксирате нещата, преди да отидат твърде далеч.

 

Зодия Водолей

Като най-нетрадиционен зодиакален знак, любовният ви живот вероятно също ще бъде уникален, доколкото нормите не ви интересуват. Вие и вашият партньор ще е добре да започнете отношения като добри приятели и да споделяте общи интереси. След като връзката се развие, ще се нуждаете от здравословна доза самостоятелност. Подходящият партньор ще се възхищава на тази независимост и няма да гледа на нея  като заплаха. Съсредоточете се върху развиващите личността ви интереси, тъй като ще уважавате тези качества в партньора си. И заедно може да създадете свое собствено нестандартно царство.

Зодия Риби

Вие сте най-добре познат с вашата чувствителност и способността ви да обичате без граници. Бидейки по-малко материалистични, вие може да поставите по-висока стойност за качеството на времето, прекарано и в дълбока връзка със сродна душа. Вашият партньор трябва да цени честността ви, да се грижи и да бъде добър слушател, защото не може да не разголите душата си пред някой, който не проявява съпричастност в замяна на това. Изразяването на любовта ви ще бъде висок приоритет.

 

източник:msn.com