Обзавеждане и Дизайн

Подходящи цветове за бебешка стая

bebeshka staq sivo bqlo

цветове за бебешка стая розово бяло

Декорирането на помещението, в което ще спи вашето малко съкровище започва с избора на тона върху стените. Опростете нещата, като разгледате нашето ръководство за подходящи цветове за бебешка стая. Ще ви представим разнообразие от модерните тонове до изпитаните и истински любимите нюанси.

Новата стая е като бяло платно, което очаква да бъде украсено и облечено с бои. В миналото, родителите предпочитаха сладко розово за стаите на момиченцата си, небесно синьо за момчешките и неутрално жълто. Вече не е така. Съществуват много страхотни палитри, които ще дадат свеж вид на покоите на вашето бебе. Използвайте тези идеи, за да обзаведете една стилна стая за сладки и спокойни сънища.

Подходящи цветове за бебешка стая

цветове за бебешка стая сиво бяло

Жълтото вече не е неутралният тон, който е модерен за двата пола. Много родители предпочитат цвят слонова кост или млечно-сиво за стая, която да бъде подходяща и за момченце, и за момиченце. За по-традиционен вид, те го комбинират с черно, бяло или метално. За да направят модерна бебешката стая, те добавят смели контрасти от светло-оранжево, фуксия, жълто или морско синьо. Пестеливите родители ще оценят факта, че тези класически цветове се допълват добре с почти всеки друг от палитрата, което позволява лесното трансформиране на помещението в детска стая с напредването на възрастта на детето.

Модерни цветове в бебешките покои

цветове за бебешка стая за момиче лилаво златно Розовото не е единствения цвят, който подхожда на принцесите. Лилавото е модерния и изтънчен избор за покоите на вашата малка дама. Неговите отенъци стават все по-популярни. Меките отенъци на лилавото са елегантни и дръзки, но от друга страна и достатъчно успокояващи, за да присъстват в стая, предназначена предимно за сън. Комбинирайте този забележителен цвят с кремаво, сиво, бежово или маслинено.

цветове за бебешка стая модерен интериорен дизайн

Бебетата обичат бляскавите неща, затова защо не поставите металните цветове в тяхната стая?  Златното, сребърното или бронзовото създават чудесни акценти в бебешката стая. Дали ще присъстват върху мебелите или в малки детайли,, възможностите за комбинация са безкрайни и ги оставяме на вашия избор. Металните цветове са модерни и придават елегантност и класически вид на обстановката. Комбинират се добре с класическите розово, светло-синьо, бяло и черно.

цветове за бебешка стая модерен интериор

Осмелете са да бъдете различни – а може би точно това търсите? Черното е винаги на мода и това се пренася и в бебешката стая. Оставете го да присъства в цвета на мебелите или аксесоарите. Най-тъмният сред палитрата от възможности е шик и изискан. Съчетава се добре с останалите багри.

цветове за бебешка стая момче бяло синьо

Модерните майки, които търсят нов неутрален цвят като опция, ще се влюбят в аква-синьото. Този нюанс е свеж и игрив, освен това е достатъчно светъл, за да придаде простор на малкото и тъмно помещение. За да допълните морската атмосфера, комбинирайте с бяло, сиво или жълто.

Бебешка стая в неутрални сиво, бяло и жълто

цветове за бебешка стая момче жълто сиво

Модерно сиво и бебешко розово в стаята на малко момиченце

цветове за бебешка стая момиче розово сиво

Метални цветове в интериора на бебешката стая

цветове за бебешка стая модерен интериорен дизайн

Лилавото е новото розово в момичешките бебешки стаи

цветове за бебешка стая за момиче лилаво бяло

Свежа морска обстановка в бебешката стая

цветове за бебешка стая за момче бяло синьо

цветове за бебешка стая класически интериорен дизайн

цветове за бебешка стая за момче синьо бяло

цветове за бебешка стая за момиче сиво розово

цветове за бебешка стая сиво бяло

цветове за бебешка стая момиче лилаво бяло

цветове за бебешка стая за момче

цветове за бебешка стая за момче зелено черно

цветове за бебешка стая за момиченце розово сиво

цветове за бебешка стая в лилаво

цветове за бебешка стая

цветове за бебешка стая за момиче

цветове за бебешка стая за момиче

цветове за бебешка стая