Обзавеждане и Дизайн

Мебели от палети – обзавеждане на спалня, хол и градина

mebeli ot paleti

Интересно ви е да се занимавате с дървен материал и да го превръщате в предмети, които да са ви от полза? Правилно, защо да давате много пари за дървени предмети, като можете и сами да си направите мебели от палети. И това не означава, че не могат да изглеждат стилно и модерно. Напротив, правилната декорация и боядисване ще ги направят неузнаваеми.

Идеи за мебели от палети 

mebeli ot paleti

Признаваме, че е невъзможно е да живеем добре без удобно легло. Удобното легло често е приоритет в обзавеждането. За да сме пълноценни в деня си имаме нужда от спокоен сън. Оказва се обаче, че е възможно да се сдобием с много удобна мебел за спане и без да даваме пари за скъпа такива. Идеалният вариант е да си направим легло от палети, върху което да сложим дебел матрак според нуждите на тялото ни.

Мебели от палети – комфортни дивани, маси и столове

divan ot paleti

Местата за сядане в градината са неизменна част от доброто ни прекарване в нея и понеже вярваме, че има доза креативност във всеки, ще ви покажем колко много видове мебели от палети, които да си направите. Насладите на свободното си време, излежавайки се върху градинската си пейка или диван. За малко да пропуснем за масата от палети. За къде сме без място, на което да оставим чашата си с кафе и любимата книга? Дървените палети са изключително многофункционални. Могат да се направят всякакви мебели от тях. Предимство е, че се сглобяват бързо и лесно, а добавянето на правилната декорация от възглавници и други цветни предмети ще направят престоя ви незабравим. Време е да ви дадем няколко творчески идеи за интериорни и екстериорни мебели от палети, които няма как да не внесат разнообразие в дома или в градината ви.

mebeli ot paleti

Мебели от палети – можете да ги използвате навсякъде. Подобно на снимката горе, вдясно можете да си направите малък кино салон вкъщи.

mebeli ot paleti

mebeli ot paleti

divan ot paleti

mebeli ot paleti

idei za mebeli ot paleti

mebeli ot paleti idei

idei za divan ot paleti

mebeli ot paleti za gradinata

legla ot paleti

leglo ot paleti

napravi si sam mebeli ot paleti

idei za mebeli ot paleti

holna masa ot paleti

masa ot paleti

masa ot paleti

mebeli ot paleti za dvora i gradinata