актуални прически 2015

Едно от най-подходящите места, от където можем да черпим идеи за актуални прически са точно разните важни събития, на които се повяват знаменитостите. От къде другаде да разберем за хитовите тенденции в косите, ако не от звездите, за чийто коси се грижат най-добрите коафьори и стилисти. Къси или дълги, едно е сигурно – модата повелява косата да изглежда естествена и небрежна, дори тогава, когато сте пред светлините на прожекторите на премиера или парти. Събрали сме 10 от топ имената в Холивуд, за да ви дадем идеи за следващата ви премяна. Вижте кои от известните личности са посегнали към косата и изглеждат невероятно добре с дръзкия си избор на стил.

Актуални прически 2015

актуални прически 2015

Асиметричният боб на една страна изглежда чудесно върху Рейчъл Макадамс. Косата й е сресана дълбоко настрани, а русият цвят прелива в тъмни и светли кичури.

актуални прически 2015

Брондето е абсолютната тенденция за лятото и има вероятност да се прехвърли и към студения сезон, за да ни напомня за пясъка на плажа, изгревите, залезите и соления въздух. Дължината до рамото е все още актуална, така че, не се притеснявайте да поискате желаната от вас дължина.

актуални прически 2015

Наоми Уотс се е вдъхновила от косата на домакините от 50-те години, обаче в по-модерен вид. Косата й е къса в дълъг боб (лоб) и е с леко завити навътре краища. Цветът е в студените нюанси на русото, но леката разрошеност в косата й дава повече чар и игривост.

актуални прически 2015

Сестрите Олсън винаги са знаели по какъв начин да накарат косите им да изглеждат толкова Parisienne и толкова chic. Всъщност, тайната е в бохемския стил, който те вкараха като стил. Малката сестра на близначките Елизабет също знае тайната на перфектната коса и то от първа ръка.

актуални-прически-2015

Заиграйте се с бретона си точно така, както е направила Лили Колинс.

актуални-прически-2015

Руни Мара е с къса подстрижка, но с по-текстуриран бретон, който пасва идеално на структурата на лицето й.

актуални-прически-2015

Сара Сампайо е с добавени слоеве дълга коса, която служи и за повече обем.

актуални-прически-2015

Криси Тайгън е с една дължина – нито твърде дълга, нито твърде къса. Изглежда много женствено и класическо.

актуални-прически-2015

Емили Ратайковски е със свежа кестенява коса под раменете.

актуални-прически-2015

Суки Уотърхаус е с добър обем и руса коса с пружиниращи къдрици.