Мода и Стил

Идеалният бански костюм според личността и фигурата ни

banski spored figurata

Знаете ли кой бански костюм ще отговаря на фигурата и на характера ви?

Дните стават все по-дълги и по-топли, лятото наближава и е време да помислим с какво ще дефилираме тази година около басейните или по мокрите плажове на морския бряг. Кой модел бански ще покаже постигнатото заветно отслабване и ще ни накара да се чувстваме комфортно и да изглеждаме превъзходно? Всъщност, почти не остана време да вземем най-доброто решение, защото сред разнообразието от бански костюми, колебанията и възможностите са много.

Ако има нещо, което е сигурно, то това е факта, че това лято ще виждаме навсякъде страхотни модели на дамски бански. Но все пак, откъде да започнем, за да изглеждаме уверено на пясъка край брега на морето или излегнати блажено на шезлонга край басейна?

Кой е идеалният бански костюм за нас?

banski spored figurata

Спортен бански костюм.

Ако си мислите, че моделите цял бански са само за уроците по плуване, помислете отново. Атлетичната визия, която предлагат тези цели бански, в съчетание с луксозните принтове и цветове, създават едни сек*и и надеждни облекла за плажа, които са подходящи за дамите с приключенски дух. Независимо дали с предизвикателен детайл като цип или изрезки, които да подчертават извивките или в комбинация от шорти и бралета, дамите, които могат да носят добре тези модели на практика управляват плажа. Това е стил, който прави чудеса за постигане на атлетично тяло чрез добавяне на женски усет, докато всички форми на тялото ще могат да се усещат уверено, без да се измъкнат от карането на сърф, например, благодарение на структурирания дизайн.

banski kostum spored figurata

Club Tropicana.

Ако сте фенове на пикантните визии и внасяте настроение и забавление на летните партита край водата само с присъствието си, този стил бански костюм е идеален за вашата жизнена личност. Мислете за дръзки принтове, флорали и плисета – всичко, което от далече крещи „забавлението пристига“. Тропикана вайба включва носенето на хващащи окото аксесоари, като например малки чанти с формата на ананас, огромни ретро слънчеви очила и други, които подхождат на въодушевената ви натура.

banski spored figurata

Хипи бански костюм.

Дамите със свободен дух не могат да си помислят за нищо друго, освен за бански костюми в бохо стил. Когато става въпрос за личния им стил, те никога не е спазват стриктно принципите и предпочитат да изглеждат лежерно и удобно. Те могат да привличат вниманието, без да се стараят прекалено много и да се наслаждават на простите удоволствия, като успяват да изглеждат сензационно в същото време.

Ако и на вас ви допадат хипи нещата, не се колебайте да заложите на екзотичните принтове, текстурираните материали, на украсите и дори на пискюлите. Пуснете се по течението, като добавите лека и подвижна прозрачна лятна рокля и не забравяйте да си вземете ретро плажна чанта, която да е достатъчно голяма, за да сте сигурни, че винаги ще сте готови да преминете към следващото приключение. Какъв по-добър начин да разпространявате мира и светлината през лятото!

banski spored figurata

Бански костюм за позиране край водата.

Дамите, които обичат да си правят селфита, заслужават да носят едно прекрасно създание от плат, с което да изглеждат стегнато и великолепно – готови всеки момент за снимки край басейна. Ето защо, ако обичате вниманието и искате да бъдете видени, изберете бански, с който изглеждате като модел от снимачната площадка. Стилът на кройката трябва да бъде предпочетен пред комфорта. Един шикозен бански костюм ще ви отличи от тълпата, все пак, нали? И ако се излежавате на шезлонга край басейна, може да си обуете и високите токчета – никое бляскаво момиче не излиза без тях. Те ще направят силуета по-издължен и строен.

banski spored figurata

 източник:dailymail.co.uk