Стилът на звездите

Стилът на бременната Ким Кардашиян

ким кардашиян стил

Стилът на бременната Ким Кардашиян. Прилепналите по тялото рокли и стилни визии на Ким.

Мина вече месец от както Ким Кардашиян сподели със света, че след упорити опити с Кание, най-сетне очакват и второ бебе. От тогава насам модните фотографи и папараци от цял свят не спират всеки ден да следят растящото коремче на Ким. За разлика от повечето жени, които се опитват да скрият бременното си коремче, госпожа Уест, се разхожда предимно с прилепнали по тялото си дрехи, както правеше и когато очакваше малката Норт. Сега, целият свят е луднал по стила на бременната Ким и с нетърпение очакват следващата визия на мама Кардашиян. Кое, как и с какво е носила Ким в последно време може да разгледате на снимките долу.

Визии на бременната Ким Кардашиян

ким кардашиян бременна лятна рокля

Още след като обяви, че чака второ дете, Ким се появява по горещите улици на LA с рокля тип потник в сиво. Тук вече се вижда леко появяващите си очертания на бебешкото коремче на реалити звездата. Роклята й е в сиво и е комбинирана с бежови отворени сандали на висок ток. За аксесоари Ким е заложила само на огромни слънчеви очила и златно колие, което се връзва идеално с обувките й.

ким кардашиян бременна панталон

За рождения ден на първото си дете – Норт Уест, Ким Кардашиян се появи в Дисниленд, където са се събрали семейно да празнуват навършените 2 годинки на малката звезда. Ким се появи в подходящ спортен вид като е обула новите хитови маратонки по модел на съпруга й Кание Уест. Обувките са от колаборационната кекция на Кание с Adidas и се наричат YEEZY BOOST 350. За огромно съжаление на всички, супер удобните маратонки са вече абсолютно разпродадени, а спортната марка дори не споменава за нова скорошна серия.

ким кардашиян бременна в бежаво

Много често може да видите Ким да носи Норт на ръце. Тази снимка е направена миналата седмица, когато Кимйе (Kimye) бяха завели малката си дъщеричка да гледа анимационния филм „Минионите“. От както Ким стана важна фигура в света на модата, тя не излиза от вкъщи без да е гримирана, фризирана и облечена перфектно и всичко не е изпипано по нея до прецизност. Макар и да е била на кино със семейството си, пищната реалити звезда е облякла кръглото си ново коремче в бежова рокля и бежово палто на Lanvin. Няма как да не забележим и огромните петна по връхната дреха на Ким, които калпазанката Норт си е направила труда да остави с малките си ръчички. Е, дори и богатите и известните майки няма как да се отърват от подобни неприятни и земни проблеми.

Още снимки на Ким Кардашиян

ким кардашиян бременна в черно

ким кардашиян бременна мода

 

ким кардашиян бременна

ким кардашиян бременна стил

стилът на бременната ким кардашиян

стилът на ким кардашиян бременна

бременната ким кардашиян

ким кардашиян бременна

ким кардашиян бременна в бяло

ким кардашиян бременна визии

ким кардашиян бременна в лилаво

ким кардашиян бременна в палто

ким кардашиян бременна в пола

ким кардашиян бременна в рокля

ким кардашиян бременна в сиво

ким кардашиян бременна в черна-рокля