идея за детска стая за новородено

Идея за детска стая за новородено, която е в неутрални тонове и е подходяща както за момиченце, така и за момченце. Може да я използвате, ако все още не знаете пола на бебето или ако имате две деца с различен пол. И ако целта ви е да декорирате приятно и спокойно място, но което и да съдържа забавни нотки, предразполагащи към игри и приключенски дух, значи предложението ще ви допадне. Сигурни сме, че вече сте проучили кои са подходящите цветове за бебешката стая, но ако още не сте проучили въпроса, може да откриете информация за това в сайта ни.

Сафари идея за детска стая за новородено

идея за детска стая за новородено бременна жена играчка

Очакването на бебе е много специален период от живота на всяка жена. То е изпълнено с трепети и вълнения за бъдещето. Декорирането на стаята за новороденото е като начало за всичко ново, което предстои да се случи в дома и живота ви. Ако искате да създадете атмосфера, която да предразположи детето ви към желание за обучение и проучване, това наистина е добра идея за обзавеждане. Не забравяйте и че е важно да обезопасите добре бебешката стая, когато я декорирате.

Детайли в обзавеждането, подчинени на тематиката

идея за детска стая за новородено

Всички деца харесват животните и обичат да ги гледат и да си играят с тях. Те са меки, пухкави, мили и обичат да ги гушкат. Забавни са, имат различни форми, цветове, големина и издават различни звуци. Сафари тематиката, която е използвана при тази идея за детска стая за новородено включва символи на животни от джунглата като вертикална верига от слончета, висяща от стената, картина с жираф и плюшени маймунки и слончета.

идея за детска стая новородено легло

Палмата в помещението също се съчетава чудесно в обстановката, както и глобусът. Естествените материали, от които са изработени рамката на огледалото и кошът за играчки също са удачен избор. До леглото има стол и рафт с книги, което прави мястото му чудесно за приспиване на бебето в четене на приказни истории. Стаята е светла, функционална и просторна, което я прави чудесна среда за отглеждане на малкото ви съкровище. Разгледайте близки кадри на детайлите в галерията по-долу.

идея за детска стая новородено

Картина с жираф в детската стая за новородено

идея за детска стая новородено картина жираф

Кръгло огледало с рамка от преплетени пръчки

идея за детска стая новородено огледало

Плюшено слонче в коша за играчки

идея за детска стая новородено играчка слон

Плетено пано на стената за декорация в стаята

идея за детска стая новородено

идея за детска стая новородено

идея за детска стая новородено

идея за детска стая новородено книги слон

идея за детска стая новородено глобус

идея за детска стая новородено декорация слон

идея за детска стая новородено декорация слон

идея за детска стая новородено ваза цветя

идея за детска стая новородено плюшени играчки

идея за детска стая новородено играчки сърни

идея за детска стая новородено