- Advertisement -
Street style

Мъжки стрийт стайл попадения

majki street style

Този път се разровихме и намерихме едни от най-интересните мъжки стрийт стайл визии, които са дръзки и много „cool“. От край време се стараем да не игнорираме и силната половина на нашите читатели. Все пак, искаме и вие да изглеждате добре, скъпи мъже, и да се чувствате модерни и красиви до вашата любима. Пък ако нямате такава до себе си, да ви помогнем да си намерите по-лесно. Мъжката мода за лятото диктува свежи принтове, дрехи в син цвят и сгънати над глезена крачоли. Последното може да ви изглежда странно и не особено „ваше“, но е супер хит по улиците на големите градове и модните столици и най-вече Милано.

Актуални мъжки стрийт стайл визии

majka cherna teniska cherni pantaloni

Ето ги и него (въздишка). Спретнат в монохром с бели маратонки, широкопола шапка, брадат със сияйна усмивка. Неговото момиче е с убийствена черна рокля с цепка, черни обувки на висок ток и вързана назад коса. Тенденцията при мъжката мода това лято са тънките панталони, които за да изглеждат по-ежедневни са носени с тениска или спортни обувки. Няма за какво да се притеснявате от големите шапки, все пак да не забравяме, че преди ние жените да ги приватизираме, първоначално предимно са били носени от мъжката аристокрация. Така че, за доза денди визия можете спокойно да си инсталирате една подобна на главата.

Визии от мъжки стрийт стайл

majki beli pantaloni beli kecove

Тази бяла визия ни напомня на добрите стари 90-тарски години на хип-хопа. Главен виновник за това разбира се е Пъф Деди (Пи Диди, Диди, Шон Комбс), който по това време прави най-горещите бели партита, където събира La Crème de la Crème на Холивуд. Клош шапката също ни връща назад, когато сегашните снеп-бек козирките са заменени с тези много лирично наречени „идиотки“. За тези от вас, които харесват и хип-хоп културата и стила, да ви информираме, че ретро рап визиите се завръщат с пълна сила.

Червен мъжки шлифер

majki bejov kostum

majki bql pantalon tiranti

majki kostum siv

majki sini danki riza teniska

majki siv pantalon i elek

majki street style cherni pantaloni

majki striit stail vizii

majki tendencii 2015

majki vizii siv kostum

majki vizii sportno sako

majko bqlo sako

majko cherno kojeno qke

majko cherno sako

majko palto majka jiletka

majko sinio sako

sivo sportno qke majko

striit stail majki vizii