flirt-ideq

Здравейте, отново мили читателки! Аз съм много щастлив, че днес е Петък. Но съм по-щастлив, че отново четете моите редове. Времето бавно и сигурно се стопля. Температурите се увеличават, а дрехите правопорционално намалят. Колко прекрасно! Настава онова време от годината, когато топлият и мързелив вятър лежерно разпилява вашите коси и кара летните ви рокли да се носят като вълни. Феерия! Слънце, ярки цветове, лек загар, студени напитки… Става ви „петъчно“ нали? За мен пролетта е най-прекрасният сезон и макар да кихам малко повече се радвам на всичко зелено и чъфтящо. Факт е обаче, че пролетта май ни кара да се сещаме по-честичко и за „птичките и пчеличките“. Изведнъж хората ни стават по-симпатични, всичко е по-положително, усмихваме се повече, ставаме по-закачливи… Разбирате ме на къде бия, нали? Летните свалки, разбира се! Неизбежно е, химията си е химия.

Тук стигаме и до същината на нашата тема. Мъжът Сваляч. Едно градско „животно“ бавно отправящо се на лов щом падне мрак. Той използва непоколебимо своята усмивка и проницателен поглед, за да ви спечели и брани своята територия подобно на див лъв. Всички сте го срещали. Нещо средно между топка самоувереност, подбрани реплики, силен парфюм и още малко самоувереност – за всеки случай. Но аз смятам да се спра на другото значение на думата „добър“. Макар и често терминът „сваляч“ да се измерва в количествоно на уловената „плячка“, аз ще сe фокусирам на тези, които гонят качеството.

Факт е, че 95% от мъжете са свалячи. Хайде, признайте си! Всеки би желал да прекара колкото се може повече време до колкото се може по-прекрасна жена. И в това няма нищо лошо… Даже е прекрасно! Има обаче и такива „свалячи“, които знаят какво търсят. Нека ги наречем „гурме свалячи“. Те не се задоволяват с дребните риби и са готови търпеливо да чакат преди да „захапят“ за устните Най-добрата.  Този тип мъже не се страхуват да се приберат гладни от лова, ако не са намерили „вечеря“ по вкуса им.

Основни разлики между „гурме“ и „серийния“ сваляч.

  1. Целта

Има мъже, които просто търсят с какво да „заситят глада“. За тях не е особено важно колко сте красива, дали имате приятен характер, дали си пасвате… Важен е крайният резултат- бързо, без много капиталовложения и по възможност у вас (за да не чистят излишно след това). Такива свалки са за една вечер, а и си мисля, че едва ли ще искате втора. При втория тип свалячи „гладът“ не е приоритет.  Целта е ясна и обикновено се преследва по-дълго. За сметка на това обаче, те нямат намерение да я „изядат“ на едно ядене и определено ще ви накарат да поостанете. На вас също ще ви се прииска. Хубаво е тортата да се яде на малки хапки, а не цялата на един път.

  1. Външният вид

И двата екземпляра от семейство „Свалячи“ са се постарали да изглеждат добре. Тънкият момент е в стила и класата. За по-изисканите крадци на женски сърца, външният видът е важен. Те грижливо са подбрали красиви дрехи, хубав парфюм в комбинация със стилни аксесоари. Прическата, часовника – всеки детайл си е на мястото. Това си е старание, което ще бъде проявено и в други аспекти…Знаем, че ви харесва, когато се стараем, дами. В другия момент, към вас се насочват чифт дънки с крива кройка и тениска с модерен принт, които да се съгласим, че изглеждат спретнато, но след бързото питане :„А ти какво пиеш?“ на вас и се иска да обявите жадна диета. При свалячите поговорката „По вида посрещат, по ума изпращат.“ важи на 99%. (Допускаме, че има 1% статистическа грешка… )

P.S. По мое наблюдение статистическите грешки при свалките се дължат на консумация на алкохол с удоволствие и без мярка.

  1. Отношението

За добрия мъж вие сте важна. Не, вие настина сте важна! Важни са вашите интереси, вашето хоби, важни са всички малки неща, които ни споделяте. При обикновените свалки често слушането не е приоритет. Ако мъжът, които се е насочил към вас не ви слуша, а просто ви залива с въпроси, които симулират интерес, то е ясно, че целта е далеч по-физическа. Мъжкото внимание е много ценно нещо, дами. Ценете го, щом го проявяваме значи ни е грижа. А грижата е нещо много повече от евтина свалка.

  1. Уважението

Нашите „гурме“ господа уважават себе си. По същия начин уважават и вас. Макар и свалката да остане за една вечер, вие няма да се почувствате използвана. Тя не крият от вас своите намерения и не ви лъжат, че просто да дошли да „похапнат“. В добрата игра правилата се поставят в началото и накрая няма изиграни участници. Честността в наши дни е рядкост, а смелостта да си признаеш какво искаш – още повече. В другата лига на свалячите, най-добрата тактика е прах в очите. Там ще ви обещават прекрасни неща, ще чуете, че сте неповторима, единствена, уникална, а бе всичко, което бихте искали да чуете… Чували сте и го и преди от непознати, нали? Ако разговорът започне така, то ви гарантирам, че скоро ще чуете и :„Ама не искаш ли да отидем някъде на по-тихо, у нас, например?“

  1. Възпитанието

Добрият сваляч винаги се държи на ниво. Никога добрият етикет няма да е старомоден. Да, има мъже, които все още отварят врати, държат ви палтата, докато се обличате, гледат ви в очите и отварят вратата на колата за вас. Дребни неща на пръв поглед, но далеч не е така. Как бихте се почувствали дами, ако до вас седи индивид с надпис SWAG на челото? Възпитаният сваляч няма да си позволи да говори цинично и неприлично пред вас. Да, можете да чуете „мръсни“ неща, но това ще стане едва след като вратата на спалнята се затвори.

В заключение бих ви обърнал внимание на факта, че и джентълмените са свалячи. Те също са мъже, дами! Истина е обаче, че свалките при тях често прерастват в нещо повече от „излизане с десерт“. Това е така, защото те не са се насочили към вас случайно, а на вас просто ще ви стане приятно да получавате цялото това внимание. Ще направите разликата, когато срещнете някой, за който не „бройката“ е важна. Мисля, че определено ще ви е приятно да почувствате, че не сте една от многото. Може да не сте първата, нито последната, но ще сте една от малкото, които са заслужили вниманието на свалячът-джентълмен.

Правете всичко в името на Вашето щастие и не се поддавайте на упорити досадници. Ако ви притесняват, може винаги да сложите един флакон репелент за хлебарки в чантата си. При необходимост, просто го подарете на натрапниците. Резултатът ще е добър, а смехът след това – гарантиран.

Оставям ви в ръцете на гуруто на свалките – Петък вечер. Бъдете разумни, класни и красиви. Не забравяйте усмивките и блясъкът в очите!

Ваш Франки