Тенденции

5 нестандартни визии за планинска почивка

7views

визии за планина

5 визии за планинска почивка. Какви дрехи да си вземем за планина? Кои са най-подходящите модерни тоалети, които може да носим в природата?

След като написахме какво трябва да си носите за почивка на морето, решихме да не пренебрегнем и тези от вас, които предпочитат да прекарат отпуската си някъде на високо и зелено. Опитахме се с колажи да изрисуваме това, което ни е в главата. Визиите са подходящи за по-топлия сезон и с тях може да обхванете цялата почивна седмица. Цветовете са в хармония с заобикалящата ви природа, а аксесоарите сведени до минимум. Анцугът, разбира се, оставяме да почива у дома, а кецовете не успяха да се класират за нашите визии. Ако се чудите, какво тогава трябва да си вземете за планинска почивка разгледайте 5-те модерни визии.

Какво да облечем за планинска почивка

визии за планина дрехи

Удобно и камуфлажно

Зелените и кафявите нюанси са успокояващи. Предвид, че природата е обагрена в тези краски ни става и ясно, защо въздействат по този начин тези цветове. Сменихме камуфлажният десен с едноцветно сако в каки, а рейнджърската шапка я оставихме като стилов акцент. Към тъмните тонове добавяме малко светлина с кремава блуза, а за обувки сме избрали ниски боти в черно.

визии за планинска почивка

Топъл карамел горе в планината

Някои от нас обичат да гледат природата само през прозореца и в това няма нищо лошо. Ако смятате да прекарате почивката си предимно в хижата или хотела, който сте си избрали няма и защо да не вземете бежовите си обувки с вас. Късата кожена пола и топлото поло са идеални за през деня, а ако сте решили да пиете нещо горещо на верандата и да четете книжка в природата можете да добавите и палтото към цялостната визия.

визии за планинска почивка кожено яке

Горска фея в кожа и сатен

Ето така се появяват легендите за самодивите! Не сме сигурни в практичността на тази визия, но щом преди век жените са се справяли с дългите рокли и поли във всякакви условия, защо да не жертваме удобството си в името на модата и да не пробваме някоя макси пола. Тази визия е идеална, ако сте си организирали купон по време на престоя ви на планината.

визии планинска почивкa

В цветовете на канарче

За да сте в хармония с заобикалящата ви среда, докато се разхождате можете да заложите на по-тъмните цветове. Не си забравяйте и фотоапарата, който със сигурност ще ви потрябва за заснемане на красивите пейзажи или ако случайно попаднете на някоя катеричка.

дрехи за планинска почивка

Залезът над планината

Нека да се насочим и към класиката, като за финал. Бял пуловер и сини дънкови панталони са идеалното съчетание за планинската среда. За цвят добавяме боти и чанта в бежов цвят.