- Advertisement -
Сватби

Сватбени тенденции в роклите за 2015

svatbena roklq dalboko dekolte dalgi rakavi dantela

svatbena roklq dalboko dekolte dalgi rakavi dantela

Предстои ви сватба през тази година? Ето 5 сватбени тенденции в роклите за 2015, които трябва да знаете, преди да изберете подходящата. Общо взето намирането на перфектната булчинска рокля може да се сравни с намирането на съпруг – трябва да бъде перфектна и да я обичате за винаги. Но за съжаление намирането й може да се окаже трудна задача. За щастие, опциите тази година са многобройни и дизайнерите представят модели, които са подходящи за всички булки. Ето най-модерните бели рокли, които накратко преоткриват класическите традиции.

Сватбени тенденции в роклите за 2015

bulchinska roklq dalag rakav pera kolan

1. Пера

В исторически план, перата са били знак за висок социален статус, а през тази година те се възраждат стилно. Осезанието за женственост върху модните подиуми произтичаше от техния модернизъм, блясък, драматичност и съблазън. Ефирната безтегловност и текстура  на перата ги прави идеалното украшения за големия сватбен ден.

bulchinska roklq pelerina dantela

2. Пелерина

Ако търсите нещо по-оригинално от воал или шлейф, изберете пелерина. Този неочакван тренд направо отвя котешката пътечка, защото изглежда стилно и покрива нежно ръцете и тялото на булката.

bulchinska roklq dalboko dekolte dantela fotografiq

3. Дълбоко V-образно деколте

Дълбокото V-образно деколте на булчинските рокли е най-подходящо за визуално удължаване на горната част на тялото, като по-този начин го прави по-слабо и му придава чувствен вид. Това е причина да се предпочита от повече дами с различни форми. Освен това по този начин булката изглежда много привлекателно.

bulchinska roklq crop top

4. Кроп топ

Ако търсите нещо различно, вероятно тази година сте уцелили с един удар две попадения – съпруг и рокля. Кроп топовете отдавна се носят от знаменитостите, но през 2015 г. стъпиха върху модния подиум като сватбени тоалети, като добавиха неочакван модерен елемент към класическия вид на булката. Те се предлагат в различни стилове, за да могат по-капризните булки да имат по-голям избор. Ако голямото събитие ще се състои през летните дни, няма начин да сбъркате с този избор стил, подходящ за топлите дни.

bulchinska roklq padnali prezramki

5. Паднали презрамки

Този модел дава възможност да имате изрязани ръкави на роклята, без да покривате раменете. Изглежда женствено и романтично и може да придаде на всяка булка усещане за старите времена на Холивуд.