grim za helouin

Грим за Хелоуин от гримьорката  Аманда Чапман.

Понякога нямате време да стигнете до магазина за костюми или да ходите на 2-3 проби, докато ви създадат перфектния костюм за Хелоуин. За това, по-лесният вариант е да си купите комплект театрални гримове и да се нарисувате. Това със сигурност би ви отнело най-много 2 часа. А ако вече сте си намерили костюм, то гримът и прическата са допълнителния щрих, който довършва образа. Мейкъп артистът и фотограф Аманда Чапман е създала серия “31 дни на Хелоуин.” В поредицата тя напълно променя външния си вид всеки ден от месец октомври и се превръща визуално в различни персонажи от филми и митични същества. Това, което със сигурност искаме да откраднем от нея е техниката и тайните на контурирането, чрез които тя борави, за да промени формата на лицето си според героите. Скролвайте надолу, за да видите едни от най-впечатляващите Хелоуин гримове от 2014 г.

Идеи за грим за Хелоуин

grim za helouin

Ако винаги сте искали да бъдете анимационен герой не изпускайте шанса да станете такъв по време на Хелоуин. Жълтата жена със синя коса е Мардж Симпсън от култовият анимационен сериал “Семейство Симпсън“. Домакинята е известна с огромния си син кок и червени перли, които са неизменна част от визията й. Малко повече време ще трябва да отделите в боядисването на кожата в жълто. За да допълните към грима можете да се облечете в зелена рокля и да обуете червени обувки.

grim za helouin garvana

Едгар Алън По е американски писател и поет, който е известен със своите мрачни и зловещи разкази и поеми, които са мистериозни. Той е от първите американски писатели, които пишат разказите си в прозаична форма. “Гарванът”, написан през 1845 г. е най-известната творба на автора. “Никога вече!” е запомнящата се фраза в поемата, изречена от говорещия гарван, който посещава разказвача една мрачна нощ. За да сте най-близо до образа на Гарванът за Хелоуин облечете мъжки костюм с риза и шал, а на рамото си носете черен гарван.

Още идеи за грим за Хелоуин

strashen grim za helouin s beli leshti i migli

grim za helouin s bqla peruka

grim za helouin robot

strashen grim za helouin

ideq za grim za helouin

ideq za grim za helouin za jena

grim za helouin izvunzemno

grim za helouin mortisha

zlovesht grim za helouin

grim za helouin semeistvo adams

strashen grim za helouin

zombi grim za helouin

strashen helouin grim

ideq za grim za helouin

strashen grim za helouin kloun

grim za helouin za jeni

strashen zombi grim za helouin