Halloween

Детски костюми за Хелоуин – забавни и сладки

детски костюми за хелоуин октопод

Спомняме си отговора на актрисата Рийз Уидърспун в интервюто й за VOGUE, когато на въпроса: „Кое е най-сладкото нещо на планетата“ тя отговори „Бебета в костюми за Хелоуин!“ Няма как да не се съгласим с нея. Празниците носят най-много забавления именно на малчуганите – Коледа, Великден, а от неотдавна и Вси светии.  Родителите отделят голямо внимание при избор на тематично облекло, а когато става дума за детски костюми за Хелoуин, е нужна доза креативност и въображение. Но едва ли има човек, не само майка или татко, който да остане равнодушен към вида на сладкото си мъниче, облечено в забавни дрехи, събиращо и раздаващо усмивки.

Забавни детски костюми за Хелоуин
детски костюми за хелоуин дракон

Най-вероятно ви е минавало през ума в какъв костюм да облечете детето си за празника. Все пак, това е част от забавленията, които отличават специалните дни със специфичните тематични блюда, декорация, напитки и настроения ( не че и в ежедневието не може да го направите, разбира се). Но ако все още не се готови сме сигурни, че селекцията в галерията по-долу определено ще ви помогне при вземането на решение. Всъщност, това може и да се окаже че не е толкова лека задача, защото всички изглеждат просто очарователно. И ако не вярвате, че детето ви може да изглежда по-сладко от обикновено, само почакайте, докато го облечете в някои от тези  детски костюми за Хелoуин. Ако сте поканени да гостувате на парти за Вси светии, то обезателно ще си прекарате забавно. А ако организирате Хелоуин парти в дома си, то не забравяйте да се подготвите подобаващо с идеите за коктейли, сладкиши и декорации, които се подготвили за вас в сайта ни.

Идеи и съвети за детски костюми за Хелоуин

детски костюми за хелоуин лъв

Повечето майки харесват детски костюми за Хелoуин с животни, защото те несъмнено са възхитителни. Супергероите и принцесите също винаги са любими на малчуганите. Празнуването на този празник, макар и от скоро в нашата страна, е свързано с голяма доза забавление. Така и трябва да бъде. И ако не оставяте всичко за „последната минута“, а постепенно си подготвяте идеите, накрая нещата ще ви се получат добре. Ето някои вдъхновяващи идеи по-долу.

Детски костюм лъвче за Хелоуин

детски костюми за хелоуин лъв

Розов и страшен детски костюм на чудовище

детски костюми за хелоуин

Още един страшен костюм, но в синьо

детски костюми за хелоуин

Сладко розово слонче в костюм за Хелоуин

детски костюми за хелоуин слон

Пухкаво зайче с морков

детски костюми хелоуин заек

детски костюми хелоуин прилеп

детски костюми хелоуин дракон

детски костюми хелоуин носорог

детски костюми хелоуин скункс

детски костюми хелоуин октопод

детски костюми хелоуин гъсеница

детски костюми хелоуин елвис

детски костюми хелоуин жираф

детски костюми хелоуин фламинго

детски костюми хелоуин дракон

детски костюми хелоуин кон

детски костюми хелоуин маймуна

детски костюми хелоуин тигър

детски костюми хелоуин панда

детски костюми хелоуин крава

детски костюми хелоуин за момиче куче

детски костюми хелоуин дракон

детски костюми хелоуин за момиче кукла

детски костюми хелоуин паун

детски костюми хелоуин паун

детски костюми хелоуин куче

детски костюми хелоуин куче