Грим за Хелоуин – впечатляващи идеи за празника

grim za helouin za muje

Ако тази година сте решили да заложите на интересен грим за Хелоуин, то тук сме събрали няколко доста грабващи идеи, с които се надяваме да ви впечатлим. Ако искате нещо различно от грим вампир, вещица или пък зомби – то сте попаднали на точното място. Тези идеи са малко по-абстрактни и индивидуални. Предполагаме, че мъжката аудитория ще се затрудни поне малко в този тип грим, така че мили мъже съветваме ви този път, ако не притежавате добри умения по грим да се доверите на някоя ваша близка дама или пък на професионалист. Чрез добър грим за Хелоуин вие можете изцяло да се преобразите – дори може близките ви да не ви познаят, но всичко зависи от вашата идея, концепция и настроение, разбира се!

Идеи за грим за Хелоуин

grim za helouin za jeni

Ето интересна идея за грим за Хелоуин за жена – тук обаче цялото тяло е нарисувано, т.нар. бодиарт, пресъздавайки кожата на змия. Добавени са подходящи лещи и очите са подчертани. За гнездото на главата с истински змии бихме ви посъветвали да ги замените само с кожи или поне добре направени изкуствени, тъй като в противен случай, най-малкото е, че никой няма да се доближи до вас. Но пък ако това целите и не се страхувате – давайте смело напред!

Интересни идеи за Хелоуин грим

grim za helouin vurkolak

Като по-традиционна идея за грим за Хелоуин за мъж е тази на грим върколак. В последите години филмите за вампири и върколаци много нашумяха и предизвикаха голям интерес. Тези създания винаги са будели мистика, която те пленява и завладява. Като сложност на този идея по скоро бихме я класифицирали като лесна идея за грим за Хелоуин. Необходими са ви подходящи гримове в бяло, черно и кафяво, с които правилно да направите линиите на върколака. За повече автентичност можете да добавите и цветни лещи, като подчертаете долния клепач с червен молив. Имайте предвид, че брадата си е почти задължителна за това превъплъщение, а дългата коса само би допринесла още повече за образа. Разгледайте и останалите идеи за грим, с които можете да се преобразите до неузнаваемост или пък да отбележите празника с по-семпъл грим.

grim za helouin za jena

helouin grim za jena

helouin grim za muj

lesen grim za helouin

grim za helouin za muje

grim za helouin za jeni

helouin grim za muje

lesen helouin grim za jeni

grim za helouin za muje

grim za helouin v cherno i bqlo

grim za helouin paun

strashen grim za helouin za muje

grim za helouin ednorog

helouin grim za jeni

strashen grim za helouin

zlatist grim za helouin

helouin grim za muje

interesen grim za helouin za jeni

grim za helouin s cip

grim za helouin za jeni

ideq za helouin grim

idei za grim za helouin

ideq za helouin grim za jeni

grim za helouin za jeni

ideq za grim za helouin za muj

grim za helouin