Halloween

Принцесите на Дисни за Хелоуин

princesite na disni za helouin

Можете ли да си представите преобразени няколко от принцесите на Дисни за Хелоуин? Или как биха изглеждали, маскирани като страшни същества. Трудно, нали? В съзнанието ни още от детството са останали техните образи като символ на перфектното, невинното и истински красивото. Лицата им, роклите им и почти всичко около тях е съвършено. Тук Дисни принцесите са представени като Хелоуин героини. Представете си, че те са имали подобни на нашите желания да се превърнат в някой друг поне за една вечер. Нека видим нашете любими образи в една по-тъмна страна.

Принцесите на Дисни за Хелоуин

princesite na disni za helouin

Представяме ви няколко снимки на Дисни прицеси за Хелоуин, които са рисувани от художника Джефри Томас в продължение на цели пет години. Талантът си е талант и благодарение на него сега имаме възможността да се порадваме на по-различните визии на иначе красавите дами от приказния свят. „Не се препоръчва гледането на снимките от хора със слаби сърца“. Наслаждавайте се и се забавлявайте, а може и да ви дойде идея за преобразяване на Хелоуин.

Дисни принцесите за Хелоуин

princesite na disni za helouin ariel

Все още ли си мислите, че русалката Ариел е толкова невинна и безумно почитаща своите морски приятели и принца? Погледнете този нейн образ и помислете отново. Много често именно образа на русалка за Хелоуин е предпочитан от дамите за празника. А дали ще бъдете сладката Ариел или нейната по-дарк визия изберете сами.

disni princesite za helouin

Спящата красавица май продължава да спи, дори и на Хелоуин. Едни от най-зловещите образи, които са се получили в тези изображения, са на Пепеляшка, Ариел, Снежанка, Алиса и Есмералда. Оставяме ви да разгледате тази галерия от снимки, показваща познатите ни принцеси в различна светлина.

princesite na disni za helouin pepelqshka

princesite na disni za helouin bella

princesite na disni za helouin pokahontas

princesite na disni za helouin snejanka

princesite na disni za helouin jasmin

disni princesa za helouin

disni princesa za helouin

helouin disni princesa rapuncel

disni princesa za helouin
helouin disni princesa

disni princesa za helouin

disni princesa za helouin