Halloween

Хелоуин – костюми, грим, украса, рецепти

helouin idei

helouin

С настъпването на месец октомври в голяма част от света започва луда треска около празника Хелоуин. Костюми, декорации, маски, рецепти за ястия със страховит вид са все неща, които грабват вниманието. Всяка година датата, на която се празнува Хелоуин е 31 октомври. Ако разполагате с повече време и голяма доза ентусиазъм, то разгледайте многото Хелоуин идеи, които сме ви представили в сайта и изберете най-подходящата визия за вас!

Хелоуин – костюми, грим, декорация

helouin idei

Лесен и същевременно страховит вид може да постигнете с маски за Хелоуин както за мъже, така и за жени. Ако през другите години сте избирали провокативен грим за Хелоуин, то тази година можете да заложите на хубава маска. Лещи в изкрящи цветове могат само да подсилят цялата ви визия за празника.

Хелоуин – идеи за празника

helouin idei

У дома можете да направите интересна украса за Хелоуин – използвайте декоративен череп, в който да поставите цветя и типични за есента елементи като листа и клони. Всевъзможни гадинки като паяци, змии, хлебарки и стоножки могат да бъдат идеално допълнение към автентичната декорация за Хелоуин.

helouin idei

Като идея за грим за Хелоуин можете да разгледате различните варианти на захарен череп. Този грим е вдъхновен от Деня на мъртвите в Мексико. Характерно за него са цветята, които жените си слагат в косите. В последно време този тип Хелоуин грим се среща доста често и по време на празника. За по-изразителен поглед дамите могат да използват много дълги изкуствени мигли.

helouin idei

Ако сте решили да направите сладки за Хелоуин, то непременно ги декорирайте с шоколадови паяци, например! Чудесен вариант както за големи, така и за малки – те ще бъдат най-щастливи от всички. Малчуганите обожават празници и изненади – така че спокойно можете да ги зарадвате с мъфини за Хелоуин с декорация паяци.

helouin idei

Ако вече сте си избрали специфичен образ, за който ви е нужен костюм имайте предвид от по-рано да се сдобиете с него. Онлайн можете да намерите много варианти за костюми за Хелоуин – от Жената котка до Клеопатра. Въпросът е на първо време да се спрете на конкретен образ. Преобразяването в супер герои от деца се е запечатило в повечето от нас и до днес. Така че, подобни празници са чудесен повод да се маскираме и преобразим в любим за нас персонаж.

Още Хелоуин идеи

helouin idei

helouin idei

helouin idei

helouin idei

helouin idei

idei za helouin

helouin idei

hhelouin idei