Halloween

Най-добрите костюми за Хелоуин на звездите

kostumi za helouin na zvezdite

Най-добрите костюми за Хелоуин на звездите от 2014

Звездите диктуват модата в дрехите, аксесоарите, клубовете, както и партитата, а в това число влизат и страховитите ежегодни Хелоуин купони около 31 октомври. За голяма радост на повечето от нас, които в последния момент си спомнят, че имат над 20 покани за Хелоиун партита, на които сме цъкнали „ще посетя“ бутона, идват на помощ стотиците звездни преобразявания в ужасяващи същества. Всъщност, и известните личности си имат своите традиции за празнуване на деня на Вси Свети – някои предпочитат да са абсолютно неузнаваеми, други само добавят някой друг аксесоар и се превъплъщават в любимите си герои. Вижте едни от най-добрите Хелоуин костюми на звездите от миналата година.

Най-интересните костюми за Хелоуин на звездите

kostumi za helouin na zvezdite

Дали заради все още витаещия дух на превъзходната режисура на Баз Лурман за „Великият Гетсби“ или заради един от последните филми на Дженифър Лоурънс в ролята на Серена, чиято героиня живее в късните 20-те, но винаги има някой, който е избрал да се облече като някой, който се е качил в машината на времето и се е пренесъл от ерата на джаза в нашето съвремие. Ако и вие сте фенове на песните на Ела Фицджералд и Франк Синатра, то костюмите тип „генгстър“ и „флапър момиче“ биха паснали идеално на вашия изтънчен вкус. Ето, можете да вземете пример от Ник Джонас и Оливия Кулпо. За по-страшна визия, можете да добавите малко грим и да се превърнете в ходещи стилни зомбита или да си сложите допълнителни кучешки зъби и да се разхождате като двойка красиви вампири – варианти има много!

kostumi za helouin na zvezdite paris hilton

Парис Хилтън е от тези звезди, които имат поне 3 тоалета на година за празника на Вси Свети и то само защото на Хелоуин обикаля не от къща на къща, както му е в реда, а от парти на парти. През годините Парис е успяла да се преобрази в кукла Барби, Червената шапчица, Алиса в страната на чудесата, зайчета, котки и какво ли още не. Една от миналогодишните й преобразявания  и е в лилава рокля, огромни обувки целите в пайети, дълга руса коса като на Рапунцел и корона.

Костюми за Хелоуин на звездите

kostumi za helouin na zvezdite

kostumi za helouin na zvezdite riana

kostumi za helouin na zvezdite rita ora

kostumi za helouin na zvezdite haidi klum

kostumi za helouin na zvezdite kaili djenur

kostumi za helouin na zvezdite maikal kors

kostumi za helouin na zvezdite bionse

kostumi za helouin na zvezdite adam levain

kostumi za helouin na zvezdite

kostumi za helouin na zvezdite lady gaga

kostumi za helouin na zvezdite ambur rouz

kostumi za helouin na zvezdite ashanti

kostumi za helouin na zvezdite bionse

kostumi za helouin na zvezdite

kostumi za helouin na zvezdite demi lovato

kostumi za helouin na zvezdite p diddy

kostumi za helouin na zvezdite

 

Inline
Inline