Halloween

Идеи за тикви за Хелоуин

idei za tikvi za helouin

Понеже един от най-страшните празници на есента вече чука на вратата ни, сме избрали да ви покажем няколко интересни и креативни идеи за тикви за Хелоуин. Изненадайте гостите и семейството си. За повечето от тях са ви нужни малко подръчни материали и малко отделено време.

Идеи за тикви за Хелоуин

ideq za tikva za helouin s broderiq

Подбрали сме няколко нестандартни идеи за тикви за Хелоуин, за повечето, от които не изискват някакви специални майсторски умения. За декорацията на тиквата показана на горната снимка, например, е нужно само малко безцветно лепило и парче дантела. Резултатът е интересно произведение на изкуството, пред което никой не би останал равнодушен.

Нестандартни идеи за тикви за Хелоуин

idei za tikvi za helouin

Търсите нетрадиционни идеи за тикви за Хелоуин? Ето, че ги намерихте. Забавлявайте се, поканете и децата да се включат. Направете празника специален тази година.

idei za tikva za helouin

За направата на подобна тиква е нужно да я издълбаете отвътре и да изкарате семето. След това я напълнете с вечнозелени растения или с изкуствени цветя. От една страна, ще краси дома на празника ви, защото ще е тематична, а от друга ще бъде нестандартно решение за декорация с цветя през останалата част от годината.

idei za tikvi za helouin

За постигането на този ефект имате нужда от бял лак за нокти с тънка четка, няколко пластмасови топчета, мъниста или други подобни и доста спестени нерви. За очертанието на тези малки и тънки линии по цялата тиква ще се нуждаете и от няколко часа. Отделеното време ще ви се отплати с красиво декоративно произведение.

idei za tikvi za helouin s dantela

Дантелата също може да намери място в декорацията за Хелоуин. Може да бъде черна, бяла или друг цвят. Това оставяме на вас да решите.

idei za tikvi za helouin

За това интересно решение за тикви за Хелоуин ще ви трябва малко боя (черна и бяла) и подобни лентички с геометрични линии. Залепете ги и сте готови.

idei za tikvi za helouin

Бяла тиква със зелени и бежови петна. Интересно, нали? Не е нужно да сте художник, за да сътворите нещо подобно. Вземете четка и опитайте.

ideq za tikva za helouin

idei za tikvi za helouin s klameri

idei za tikvi za helouin s lista

tikva za helouin

А ето и малко страшни идеи за фенери от тиква.

strashni tikvi za helouin

strashna tikva za helouin

 tikvi za helouin feneri

strashni idei za tikvi za helouin

strashni feneri ot tikva za helouin

strashni feneri ot tikva za helouin

strashni feneri ot tikva za helouin

strashni feneri ot tikva za helouin