Хелоуин игри за деца

helouin igri za deca

Има много производители на закуски и десерти за малките същества в дома и именно с тях можете да направите чудесни Хелоуин игри за деца. Заниманията, включващи храна, могат да бъдат полезни с цел да опознаят повече вкусове. По този начин можете да ги насърчите да опитат различни. А ако между другото се чудите каква нова рецепта да опитате за празника и за това сме се погрижили, но в статията ни рецепти за Хелоуин. За всички деца ще е от полза да научат нещо ново за някоя храна.

Хелоуин игри за деца

helouin igri za deca

Има начин и малките членове на семейството да се забавляват, научавайки нещо ново както за храните, така и някое ново стихотворение например и тези Хелоуин игри за деца го доказват. За предпочитане е да се съберат повече от 3 деца. Съседите ще са ви благодарни за отделеното време и отдаденото им спокойствие. Все някой родител обаче трябва да се жертва.

Хелоуин игри за деца с лакомства

helouin igri za deca

Сляпо хранене е първата от общо 4 Хелоуин игри за деца.
В тази игра всяко дете трябва да бъде със завързани очи. Проверете да не лъже, че нищо не вижда, защото става безсмислено. Някой от останалите участници (деца) в играта или вие трябва да му давате различни храни в устата и то да познава какво е това.

Помирисване
Тази Хелоуин игра изисква да разделите децата на екипи по две или три. Тук отново трябва да са със завързани очи. Единият от отбора помирисва пръв храната, след което се дава и на останалите участници от отбора. След съветване трябва да дадат отговор. В случай, че познаят печелят точка. След това е ред на другия отбор. Можете да използвате храни като бисквити, сирене или желирани бонбони.

Строеж от лакомства
Производителите на подобни храни имат много подходящи такива, от които могат да се строят кули. Детето с най-висока кула печели играта. След това можете да използвате същите бисквитки за строене на други елементи.

Въртене на бутилка
Направете картонена табела в краищата на която напишете различни имена на десерти, които сте купили предварително. Редувайте надписите на лакомства с „изпей песен“ или „кажи стихотворение“. Всяко дете трябва да завърти бутилката и изяде десерта или да изпълни написаното. Тази Хелоуин игра за деца е хем образователна, хем приятна.