- Advertisement -
Halloween

Идеи за Хелоуин парти

idei za helouin parti

С всеки изминал ден интересния есенен празник все повече наближава и много от вас може би търсят нестандартни идеи за Хелоуин парти. За да бъде весело, креативно и изпълнено с много настроение трябва да се погрижите за декорацията, темата, коктейлите, храната и заниманията. Има различни варианти за декориране на дома – от „направи си сам“, до купешки предмети в най-различни форми. За предпочитане е храната и напитките също да бъдат тематични и подобаващо украсени. За да направите вечерта по-забавна и интересна, можете да организирате няколко игри за възрастни с алкохол, например.

Идеи за Хелоуин парти

idei za helouin parti

Планирайте една прекрасна вечер с няколко идеи за Хелоуин парти. Една такава е да направите вечерта в определена тема. Например, всички да са маскирани като страховити герои от филми. Изборът на тема ще бъде изключително полезно, когато дойде време да планирате менюто, декорациите и костюмите. Информирайте гостите си за темата на вечерта с покана например, в която да опишете какво сте замислили. Така ще сте сигурни, че всички имат време да организират и изберат костюмите и грима си. За вас остава да се снабдите с украса от някои филми на ужасите.

Примерни теми и идеи за Хелоуин парти

idei za helouin parti

Намислили сме няколко примерни теми и идеи за Хелоуин парти, с които да очаровате гостите си.

Тема номер 1: двойки

Планирайте парти за Хелоуин за възрастни, в което всички гости трябва да се преоблекат и маскират като някои добре познати филмови двойки. Например Батман и Жената котка. Дори и гостите ви да не са гаджета помежду си, трябва да се комбинират.

idei za helouin parti s igri

Тема номер 2: телевизионно шоу или сериал

Ако изберете тази тема ще трябва да информирате всички бъдещи гости да се маскират като герои и актьори от сериали, например „Зловеща семейна история„. Могат да се взаимстват доста кървави маскировки от него. Украсете декора вкъщи с плакати и елементи от филма или избраното шоу.

idei za helouin parti ukrasa za masa

Развихрете въображението си и сме сигурни, че можете да измислите и други подобни теми. В снимките по-долу ще намерите идеи за Хелоуин украса на дома, примерни напитки и храни.

idei za helouin parti

idei za helouin parti s dekoraciq

idei za helouin parti

idei za helouin parti

helouin parti idei

napitki za helouin parti

idei za helouin parti s kokteili

helouin parti s kokteili i napitki

idei za helouin parti s torta

idei za helouin parti

idei za helouin parti s hrana

hrana za helouin parti