декор за Коледно парти

Ако търсите подходящ декор за Коледно парти, на което ще бъдете домакини, вероятно искате нещо оригинално, празнично и красиво. Предлагаме ви едни от най-добрите идеи, на които попаднахме. От вас зависи да изберете тази, която ви допада най-много или да си откраднете по нещо от тук – от там. Разгледайте ги в галерията по-долу и направете най-забавното и празнично събиране с приятели, с което да изпратите тази година.

Декор за Коледно парти

декор за Коледно парти

Декорирането на сцената, около която ще се състои вашето Коледно парти може да ви изглежда смущаваща, но ако обичате да правите дизайна в дома си, опитайте да се фокусирате върху забавния аспект в този случай. Семпли идеи като висящ фон около трапезата могат да се окажат ценни за постигането на ефектния декор, който търсите. Използването на малки декорации върху масата за добавяне на празнично усещане, както и разнообразието от височини, създадени от масива на обслужващите парчета е много подходящо.

Парти декорация за Коледа

декор за Коледно парти

Хартиените ветрила на стената като декор за Коледно парти са забавни и създават винтидж вид в стаята. Придържането към класическата цветова схема червено – зелено – бяло винаги е опция, но понякога е по-забавно, ако заложите на малко по-неочаквана комбинация от тонове.

декор за Коледно парти

Ако сте почитатели на празничните гирлянди, може лесно да изработите една с подходящ надпис. Това ще бъде част от забавлението по време на почивните дни. А освен това, гордо ще го закачите на показ върху стената, за да могат всички да го видят.

декор за Коледно парти

Вариантите за символите, които да участват изложени върху гирлянд са много – от тематични фигури до надпис с послание или дума. Всичко зависи от въображението и способностите ви.

декор за Коледно парти

Друга възможност да внесете дизайнерски стил към партито си е храната. Декорацията от зелени марципанови елхи, поръсени с пудра захар върху тортата може да превърне десерта в пейзаж от зимна приказка.

декор за Коледно парти

Независимо дали сами сте приготвили сладкишите за партито си или сте купили готови, имайте в предвид, че пудрата захар, канелата и захарните пръчици са част от вкусните съставки, които могат да бъдат използвани в декорацията им за празника. Още идеи може да намерите в снимките по-долу.

декор за Коледно парти

декор за Коледно парти

декор-за-коледно-парти

декор-за-коледно-парти

декор-за-коледно-парти