Koледа

Декор за Коледно парти

koledno parti

koledno parti

Ако търсите подходящ декор за Коледно парти, на което ще бъдете домакини, вероятно искате нещо оригинално, празнично и красиво. Предлагаме ви едни от най-добрите идеи за Коледно парти, на които попаднахме. От вас зависи да изберете тази, която ви допада най-много или да си откраднете по нещо от тук – от там. Разгледайте ги в галерията по-долу и направете най-забавното и празнично събиране с приятели, с което да изпратите тази година.

Декор за Коледно парти

koledno parti

Декорирането на сцената, около която ще се състои вашето Коледно парти може да ви изглежда смущаваща, но ако обичате да правите дизайна в дома си, опитайте да се фокусирате върху забавния аспект в този случай. Семпли Коледни идеи като висящ фон около трапезата могат да се окажат ценни за постигането на ефектния Коледен декор, който търсите. Използването на малки декорации върху масата за добавяне на празнично усещане, както и разнообразието от височини, създадени от масива на обслужващите парчета е много подходящо.

koledno parti

Хартиените ветрила на стената като декор за Коледно парти са забавни и създават винтидж вид в стаята. Придържането към класическата цветова схема червено – зелено – бяло винаги е опция, но понякога е по-забавно, ако заложите на малко по-неочаквана комбинация от тонове.

koledno parti

Ако сте почитатели на празничните гирлянди, може лесно да изработите една с подходящ надпис. Това ще бъде част от забавлението по време на почивните дни. А освен това, гордо ще го закачите на показ върху стената, за да могат всички да го видят.

koledno parti

Вариантите за символите, които да участват изложени върху гирлянд са много – от тематични фигури до надпис с послание или дума. Всичко зависи от въображението и способностите ви.

koledno parti

Друга възможност да внесете дизайнерски стил към вашето Коледно парти си е храната. Декорацията от зелени марципанови елхи, поръсени с пудра захар върху тортата може да превърне десерта в пейзаж от зимна приказка.

koledno parti

Независимо дали сами сте приготвили сладкишите за партито си или сте купили готови, имайте в предвид, че пудрата захар, канелата и захарните пръчици са част от вкусните съставки, които могат да бъдат използвани в декорацията им за празника. Още идеи за Коледно парти може да намерите в снимките по-долу.

Идеи за Коледно парти

koledno parti

koledno parti

koledno parti

koledno parti

koledno parti